Transferul cărui jucător a picat. Vezi motivul

 Andrei Radu a plecat de la Dinamo: ”Aveam de primit o sumă mult mai mare”

”Am avut discuții cu domnul Zăvăleanu, am considerat că așa e cel mai bine, să plec și să părăsesc echipa pentru că s-a spus că aveam un salariu foarte mare pe care ei nu puteau să mi-l plătească și am înțeles chestia asta. Eu am renunțat de-a lungul timpului la foarte mulți bani pentru Dinamo.

Am renunțat și acum la o parte din bani și am reușit să plec. Aveam de primit o sumă mult mai mare, nu vreau să spun cât, dar eram cu o sumă destul de mare și la masa credală, aveam și restanțe salariale, aveam și din bonusuri de recuperat, însă am ales să primesc o parte din bani, o parte acum, una în decembrie.

De când am venit la Dinamo, pe plan financiar, am ales ce-i mai bine pentru club, nu pentru mine”, a declarat Andrei Radu, potrivit  Digi Sport 


Transferul lui Ricardo Grigore la FC U Craiova, în aer! Oltenii nu s-au înțeles cu Dinamo, iar negocierile continuă: „E vorba de latura financiară”

Marcel Pușcaș, președintele formației FC U Craiova, a anunțat că trupa oltenilor nu a ajuns la un acord cu Dinamo pentru transferul lui Ricardo Grigore.

Totodată, oficialul grupării finanțate de Adrian Mititelu crede că cele două formații vor ajunge la un acord în ceea ce privește suma de transfer, iar până atunci Ricardo Grigore se poate pregăti sub comanda lui Marius Croitoru.

Nu am finalizat transferul lui Ricardo Grigore. Negociem cu Dinamo în continuare. E vorba de latura financiară. Este timp. Nu am impus noi nicio dată limită. Băiatul se poate antrena cu noi. Dacă Dinamo a

fost de acord cu asta eu zic că vom ajunge şi la o înțelegere”, a declarat Marcel Puşcaş, preşedintele FC U Craiova, potrivit ProSport.

Comentarii