Ultima oră. Mișcările de la Dinamo. FRF a anunţat tragerea la sorţi a programului Ligii 2

 FRF a publicat ultimele informații cu privire la programul din Casa Pariurilor Liga 2, mai ales că  Steaua și Dinamo  se vor întâlni în premieră în eșalonul secund.

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că țintarul va fi stabilit miercuri, 20 iulie, de la ora 12:00 și va fi transmis în direct pe YouTube FRF TV și pe pagina de Facebook Liga 2 Casa Pariurilor.

A doua parte a Ligii 2 se va desfășura în sistem play-off și play-out. În play-off vor merge primele șase echipe clasate, iar pentru evitarea retrogradării se vor bate celelalte 14 cluburi. Acestea vor fi împărțite în două grupe a câte șapte echipe fiecare: A și B, potrivit Fanatik.roSăptămâna a debutat în forță la Dinamo. Luni, într-un maraton al ședințelor, Vlad Iacob, cel care în ultima perioadă a fost mandatat de acționarul majoritar – firma Lotus prin administratorul Dorin 

Șerdean- să caute un investitor pentru vânzarea pachetului majoritar (72,8%) a avut două întâlniri importante și mai multe discuții telefonice de gradul zero.

La orele prânzului, Ovidiu Burcă și Vlad Iacob, alesul său pentru funcția de președinte au mers la sediul clubului.

Administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA și s-au întâlnit cu Elias Bucurică și mai mulți lideri din cadrul programului Doar Dinamo București. 

 La discuții au fost prezenți și reprezentanți ai RTZ, în persoana omului cu drept de semnătură, practicianul în insolvență Claudiu Balog, nu însă și Răzvan Zăvăleanu, cel care este plecat din țară. La 

fel, din informațiile PlaySport.ro, negocierile cu Dorin Șerdean s-au purtat telefonic, fostul președinte al „câinilor” fiind plecat din București.

 Burcă și Iacob au luat „binecuvântarea” tuturor acționarilor. Prima decizie importantă luată de Iacob va fi numirea lui Ovidiu Burcă în funcția de antrenor la 

Dinamo. Cât despre Cornel Dinu? Cel mai probabil, marți, „Mister” va fi abordat pentru semnătura necesară, însă conform statutului SC Dinamo 1948 SA, în AGA, Dorin Șerdean este cel care are votul hotărâtor conform procentului de acțiuni deținut de Lotus.

Adunarea Generală a Acționarilor SC Dinamo 1948 SA urmează să se întâlnească și fizic, la data stabilită de RTZ  sau mai devreme, potrivit PlaySport.ro.sursa foto: GSP.ro

Comentarii