Unul dintre "veteranii" lui Dinamo a semnat cu marea rivală a "câinilor"

 


Dinamo, aproape de un transfer 

 Neluţ Roşu a efectuat vizita medicală alături de echipa din Ştefan cel Mare şi a recunoscut că mai are de pus la punct doar câteva detalii până să semneze şi contractul, potrivit Orange Sport

"Am venit să facem controlul medical, vedem care e situaţia, sper să fie toată lumea bine. Când plouă se spune că e bogăţie, sper să vină şi pe la noi. Am înţeles că sunt nişte discuţii care urmează să se concretizeze, să ştim pe ce drum mergem. Au apărut multe ştiri care nu sunt adevărate, că o să fie faliment până vineri... Nici nu s-a discutat aşa ceva.


Conducerea e alături de echipă şi încearcă până vineri să achite un salariu. Dacă nu reuşeşte, discutăm din nou şi vedem ce se întâmplă, dar nici vorbă că e zi decisivă, că se închid porţile, că se pune lacătul.


Eu încă nu am semnat, pentru că mai am nişte lucruri de clarificat cu Voluntari şi cred că azi sau mâine rezolvăm. Cred că va fi o provocare frumoasă pentru orice jucător care rămâne aici. Vom avea şanse de promovare dacă lucrurile se vor rezolva.

Dacă vor veni oameni lângă echipă, eu cred că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte promovarea" , a declarat Neluţ Roşu.


Unul dintre cei mai vechi jucători din lot a primit o ofertă din Superligă şi a semnat deja contractul.

Ricardo Grigore a fost dorit insistent de Marius Croitoru la FCU Craiova 1948, iar Adrian Mititelu i-a 

îndeplinit dorinţa. Noul antrenor al oltenilor a primit deja patru fotbalişti în actuala perioadă de transferuri, iar acum FCU Craiova 1948 a bifat şi cea de-a cincea mutare prin aducerea fundaşului central de la Dinamo.

 Ricardo Grigore a semnat contractul cu marea rivală a "câinilor" şi urmează să se alăture lotului pregătit de Marius Croitoru, potrivit Orange Sport

În vârstă de 23 de ani, fundaşul central este unul dintre cei mai importanţi jucători crescuţi în ultimii ani în centrul de copii şi juniori al clubului Dinamo. Ricardo Grigore a debutat pentru prima echipă a 

"câinilor" în august 2018, într-un meci cu Farul Costanţa, iar de atunci a strâns 6 goluri şi 5 pase decisive în cele 101 meciuri jucate pentru clubul din Ştefan cel Mare.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii