Veste excelentă pentru câini. Dinamo și-a găsit stadion! Unde vor disputa „câinii” meciurile de pe teren propriu

 
Conducerea lui Dinamo ia în calcul ca meciul să se dispute pe Arena Națională, cel mai mare stadion din țară. Pentru a închiria stadionul, Dinamo trebuie să achite înainte de meci aproximativ 25.000 de euro.

„La tragerea la sorți am avut noroc. Vom juca pe teren propriu cu Steaua. Dacă audiența va fi bună la meciurile de acasă, vom face tot posibilul să jucăm pe Arena Națională meciul cu Steaua.

Duelul dintre CSA Steaua și Dinamo va fi unul interesant. Dar nu voi prezenta acel meci ca fiind Eternul Derby.

Pe plan sportiv, FCSB este continuatoarea clubului Steaua, care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni”, a spus Vlad Iacob la Pro Arena.

Dinamo va fi foarte activă pe piața transferurilor. Vom mai aduce jucători pentru a întări lotul. Vor fi liberi, nu avem buget de transferuri 

- Vlad Iacob, administrator special Dinamo


„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul „Arcul de Triumf” și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională”, a anunțat noul administrator al lui Dinamo, potrivit Pro Arena

„Dinamo va avea un certificat fiscal cu zero datorii către ANAF, în cel mai scurt timp, și va putea din punct de vedere legal să evolueze acolo. Cred că domnul Petrache a făcut această declarație înainte ca noua conducere, din care fac și eu parte, să preia clubul Dinamo.

Am discutat deja cu domnul Alin Petrache despre programul meciurilor, despre numărul de meciuri care ar trebui disputat acolo și dumnealui a fost deschis să sprijine clubul Dinamo pentru a juca acolo”, a mai spus oficialul lui Dinamo.

Comentarii