Veste proastă pentru dinamoviști

 Cătălin Carp, om de bază de la Dinamo în ultimul sezon, în care echipa a retrogradat în Liga 2, este aproape de o revenire la FC Ufa, echipă din Rusia pentru care a mai evoluat între 2017 și 2020.

Fostul jucător al lui CFR Cluj, FCSB sau Viitorul Constanța a părăsit gruparea ”câinilor” și a redebutat pentru Ufa (aflată acum în divizia secundă) în amicalul 1-1 cu Ural, meci în care a și înscris din penalty, la finalul partidei, scrie MoldFootball.


Tot așteptând investitorii, români sau israelieni, care să vină să producă o infuzie de capital la gruparea roș-albă, fotbaliștii rămași la formația de Liga 2 refuză să mai joace în viitoarele amicale!

Ceea ce s-a întâmplat și în vara 2020, și-n vara 2021, se repetă în perioada estivală din 2022.

Conform informațiilor GSP.ro, mai mulți fotbaliști ai „câinilor” nu vor să se prezinte la meci, așteptând ca oficialii clubului să plătească din restanțele financiare, ca o garanție că Dinamo poate continua activitatea sportivă.

„Unii jucători nu mai vor să joace, pur și simplu! Fie nu mai au contracte, fie nu vor să se accidenteze, nu avem bani, nu avem doctor, nu avem multe. 

„Noi dacă ne lovim sau ne rupem, cine ne ia? Iar Dinamo nu ne-ar plăti nimic, oricum nu ne plătește”, au transmis ei. Situația este cruntă, vineri vom decide dacă facem sau nu deplasarea la amicalul de sâmbătă”, au transmis dinamoviștii.

Jucătorii dinamoviști au fost invitații ultimului sosit Neluț Roșu la un grătar, la Săftica, marți în partea a doua a zilei, mijlocașul împlinind 29 de ani. „S-ar putea să fie ultima adunare, împreună”, au mărturisit fotbaliștii, care au primit vizita lui Răzvan Zăvăleanu. 

Administratorul judiciar a vorbit cu jucătorii în grup, dar și individual, în privat, informându-i de situația clubului. Care este departe de a fi una roz, în ciuda faptului că sunt oameni de afaceri români și străini care transmit că iau în calcul să preia Dinamo.

Comentarii