Veste bună pentru dinamoviști. Victorie pentru Dinamo în instanță

 Mircea Rednic, ULUIT de sumele pe care le încasează Zăvăleanu de la Dinamo.

Mircea Rednic discută în continuare cu acționarul majoritar Dorin Șerdean preluarea echipei de fotbal Dinamo, retrogradată în Liga 2. Fostul internațional a dezvăluit că Șerdean este dispus să cedeze cele 72% din acțiunile pe care le deține, prin intermediul firmei Lotus, pentru 500.000 de euro.

„Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Rednic în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Doar 3 creditori au dat vot negativ

În septembrie 2021, conform documentelor, creditorii au aprobat remunerația administratorului judiciar RTZ&Partners SPRL - Filiala București. Sumele au fost aprobate cu votul majorității, în frunte cu PCH (DDB), AS CS FC Dinamo (Nicolae Badea), CS Dinamo, sufragii susținute de omul de afaceri Iuhasz Ignațiu, de Florin Prunea, de reprezentantul salariaților și chiar de firmele lui Ionuț Negoiță. 

S-au opus doar trei creditori: AS FC Dunărea 2005 Călărași și foștii fotbaliști dinamoviști Isma Lopez și Adam Nemec.


Veste bună pentru dinamoviști! Formația din „Ștefan cel Mare” mai scapă de o datorie ce ar fi putut ajunge la masa credală. O firmă de impresariat din Oradea a solicitat 10% din transferul lui Deian Sorescu în Polonia;

VIDEO - Răzvan Zăvăleanu a anunțat cine îi va lua locul antrenorului

Totuși, conform Playsport.ro, Tribunalul București a respins cererea făcută de SC Liberty Sport Management SRL împotriva formației din „Groapă”. Astfel, Dinamo păstrează cei 50.000 reprezentând 10% din suma pe care au primit-o pentru bănățean în iarnă;

Mai mult, în conturile „câinilor” urmează să intre și anumite sume de bani. Reprezintă bonusuri de performanță din contractul pe care fotbalistul de bandă l-a semnat cu cei de la Rakow.


Tribunalul București a dat verdictul final joi, 30 iunie, favorabil „câinilor”.
Respinge contestația formulată de SC LIBERTY SPORT MANAGEMENT SRL împotriva măsurii 

administratorului judiciar RTZ & PARTNERS SPRL FILIALA BUCUREȘTI al debitoarei SC DINAMO 1948 SA privind cererea de plată și împotriva raportului de activitate publicat în BPI nr. 8068/11.05.2022, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată […]”


Campioana României de la masculin, Dinamo, va juca în grupa A alături de PSG, SC Magdeburg, GOG Håndbold, FC Porto, Veszprem, Wisla Plock și HC PPD Zagreb.


Comentarii