Zi decisivă la Dinamo. ”Negocieri avansate” cu un jucator de la Dinamo

 
Iuliu Mureșan urmează să fie demis de la Dinamo în Adunarea Generală.

 Adunarea Generală de marți, care se va ține prin corespondență, urmează să fie demis și înlocuit cu Vlad Iacob, potrivit FANATIK

Vlad Iacob are susținerea administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu și este agreat de Dorin Șerdean, dar și de conducerea suporterilor din DDB. În aceste condiții, acesta va prelua atribuțiile lui Iuliu Mureșan și va avea un mandat de doi ani.

Este omul de care se leagă vânzarea clubului Dinamo

Vlad Iacob nu a negat varianta preluării funcției de administrator special. ”Nu vreau să fac deocamdată niciun un comentariu. Dacă marți se va întâmpla ceva oficial, atunci putem discuta despre implicarea mea la Dinamo. Însă, în acest moment, nu are rost să facem speculații. Vă rog să mă înțelegeți”, a declarat el.

Vlad Iacob, dispus să vină la "rosi-albi"

Vlad Iacob, consultant specializat în fotbal business, a recunoscut zilele trecute că se discută numirea sa ca administrator special. ”Unul dintre potențialii investitori, m-ar fi propus pe mine. Din păcate, în momentul acesta este complicată prezența acelui investitor.

Eu sunt dispus să mă implic la Dinamo ca administrator special, dacă vor exista resursele financiare necesare. Altfel, un administrator special nu va face altceva decât să meargă acolo ca să stingă lumina. Nu poți să conduci un club de fotbal fără resurse financiare”, spunea Iacob, pentru gsp.ro.

”Negocieri avansate” cu un jucator de la Dinamo 

”Rosi-albii” pot primi acum o nouă lovitură dură: ”perla” echipei, Ahmed Bani (19 ani), este în ”negocieri avansate” cu o echipă din Superliga.

Într-un interviu, Valeriu Iftime a dezvăluit că Bani este aproape de a ajunge la un acrod cu FC Botoşani şi a punctat că speră că acesta se va alătura echipei sale.

 Sper să vină Ahmed Bani, de la Dinamo.

Sper să îl luăm, suntem în negocieri avansate. Încă mai căutam jucători care să facă diferenţa, dar cred foarte mult în jucătorul acesta, din Israel”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.


Comentarii