Zi decisivă pentru Dinamo. Vezi de ce

 Dezvăluirile lui Mugur Bolohan despre situația deplorabilă de la Dinamo

Fostu fundaș în Giulești, Mugur Bolohan a ajuns campion al României și în tricoul lui Dinamo. „Bolo” a luat contact recent cu echipa tocmai retrogradată din Liga 1. A asistat la amicalul pierdut de roș-albi cu 5-0 în fața celor de la Slobozia.

„După Rapid, la Dinamo m-am simțit cel mai bine. A fost apogeul carierei mele, ajunsesem la o vârstă în care aveam un cuvânt de spus în vestiar. Am câștigat într-adevăr două campionate, o Cupă, am mai jucat o finala de Cupă acolo. Îmi creasem un grup foarte bun acolo, colegi cu care am rămas prieteni peste ani.

Din păcate, ce se întâmplă în ultimii ani, m-a lașat fară cuvinte. Nu stiu din interior exact ce se petrece, doar că finalul nu a fost cel așteptat, echipa a retrogradat, problemele financiare văd că se adâncesc în loc să se rezolve și eu nu văd cum ar putea supraviețui un club în felul ăsta”, a spus Migur Bolohan potrivit  Playsport Live.

„Ba, mai mult de atât și sportiv, am asistat la ultimul loc meci amical, am fost la Slobozia, când au pierdut cu 5-0, se vede că este o situație apăsătoare și pentru jucătorii putini care au mai rămas acolo cu nume. Și pentru cei tineri, și pentru cei care conduc acolo. I-am văzut și pe Oneață Augustin și pe Țălnar, i-am simțit resemnați și fară vlagă. Nu stiu cum ar putea echipa asta să iasă din situația actuală.

Asta a fost motivul pentru care am fost la meci (fiul lui joaca la Unirea Slobozia – n.r.). Primele 30 de minute au fost destul de echilibrate, au fost OK, dar odată cu primirea primului gol Dinamo a căzut complet. Nu am văzut nicio reacție din partea lor, o răutate, o madrie că porți tricoul ăla pe tine. Să revii, să tragi, să alergi, să faci ceva.

Ziua decisivă la Dinamo! A fost convocată AGA

RTZ a stabilit data convocării Adunării Generale a Acționarilor (AGA) la Dinamo! În urma solicitării făcute de Dorin Șerdean, acționar majoritar prin Lotus, din 14 iunie, AGA va avea loc pe 15 august;

vor exista două puncte pe ordinea de zi.

În primul rând, înlăturarea lui Iuliu Mureșan din funcția de administrator special.

Revocarea din calitatea de administrator special al Dinamo a domnului Iuliu Mureșan.”

desemnarea noului administrator special al Dinamo în urma votului acordat în AGA asupra propunerii unuia dintre acționarii Dinamo, conform prezentului punct. Fiecare acționar va avea dreptul să transmită administratorului special o singură propunere de administrator special […] până la data de 01.07.2022, ora 23:59 […]”, potrivit Playsport.ro


sursa foto: GSP 

Comentarii