A refuzat CSA Steaua, dar vrea să joace gratis la Dinamo

 
Sebastian Chitoșcă ar juca gratis la Dinamo, după ce a refuzat CSA Steaua

„Am avut o ofertă de la CSA Steaua, când a m terminat-o cu U Cluj. Echipa era în Liga 4, dar nu m-am dus. Nu m-aș duce nici acum.

Pentru mine, FCSB e Steaua. Nu am fost vreun jucător reprezentativ, ca să mă înjure lumea sau să mă facă trădător, dar nu m-aș duce la CSA Steaua. Char dacă aș avea nevoie de o echipă ca de aer.

Dar la Dinamo aș merge cu inima deschisă. Aș juca gratis pentru un an. Doar să-mi asigure banii de motorină.Dinamo nu s-ar păcăli cu mine. Doar să-mi ofere șansa să fiu un om în plus acolo. Vor vedea dacă merit ceva. 

Eu nu m-am retras din cauza unei accidentări, ci din cauza unor probleme personale”, a declarat Sebastian Chitoșcă în emisiunea „DigiSport Matinal”.De-a lungul carierei, Chitoșcă a jucat la Ceahlăul, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari, FC Brașov, FC Botoșani și U Cluj, retrgându-se în vara lui 2019.


Vlad Iacob, noul administrator special al ”câinilor”, încearcă să-l convingă pe Murad să se implice la clubul Dinamo. Șefii lui Dinamo au primit un ultimatum de la Mohammad Murad”Încă nu am primit un răspuns exact vizavi de solicitări, dar mai aștept astăzi, cel târziu până luni. 

Timpul este scurt, trebuie să vedem ce e de făcut. Nu aș vrea să fac astfel de comentarii despre sume de bani, nu sunt potrivite în acest moment”, a declarat omul de afaceri, pentru gsp.ro.”Am ajutat mai multe cluburi, nu doar Dinamo. Şi acum ajut, dar nu sub formă de acţionar.


Clubul are nevoie de investiţii timp de un an sau doi, după care sunt sigur că o să stea bine. Are o bază solidă, cred că poate să facă performanţă. Personal, îmi plac provocările. De ce nu? Chiar o să discut cu Ionuţ Negoiţă să vedem care mai este situaţia”, spunea Murad la acea vreme, potrivit GSP 

Comentarii