Când va juca Dinamo

 Cu ceva timp întârziere, FRF și deținătorii de drepturi TV ai Ligii 2 au comunicat în mod oficial programul etapei a doua a noului sezon.

În fine, marți, în încheierea etapei, de la ora 18:00 începe Dinamo – SC Oțelul Galați, care va avea loc pe stadionul din Clinceni, acolo unde vor juca acasă în Liga 2, până la acest moment, Progresul Spartac și Unirea Constanța.

Invitat la Playsport Live, Adrian Ropotan a vorbit despre revenirea în fotbal. Spune că regretă retragerea timpurie și că nu ar spune nu unei eventuale oferte.

„Așa a fost situația, nu sunt mândru de chestia asta, am ceva regrete, dar așa a fost cursul vieții, l-am acceptat. Nu am avut niciodată accidentări foarte grave, aș mai fi putut juca, dar poate așa a fost să fie.

Poate nu mi s-a oferit ceva pe placul meu, așa a fost să fie. Tamaș joacă foarte bine, nu mai poate să alerge cum alerga în tinerețe, dar compensează prin experiență. Sunt multe lucruri pe care le putem vedea în jocul lui și nu se pot vedea în jocul altora.


Cu durere în suflet… e greu. Aș alege Dinamo din Liga 1, dar nu mai este aceasta variantă. Mda, nu aș spune nu. Sunt legat de fotbal, vreau să profesez că antrenor, poate, poate că jucător”, a spus Ropotan la Playsport Live.

Comentarii