Cât oferă Mohammad Murad pentru a prelua Dinamo

 Se întoarce Dănciulescu la Dinamo?

Dănciulescu este în prezent șeful academiei de la CS Dinamo, echipa din liga a treia, și spune că acest lucru ar fi un impediment în posibila sa întoarcere la echipa din liga a doua.

=

„Discuții au fost, dar nu o ofertă concretă. Mai este o problemă în momentul de față fiindcă eu sunt angajat la CS Dinamo. Eu sunt genul de persoană care este loială, mai ales că oamenii de acolo m-au tratat cu respect”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digi Sport.

 La finalul întâlnirii, unul dintre reporterii Playsport.ro a discutat cu omul de afaceri. Posibilul finanțator de la Dinamo s-a rezumat la a transmite că, până vineri, vor fi clare ultimele detalii legate de investiție.

„Lucrurile sunt bune, ne-am întâlnit, am discutat. Până vineri, vom ști exact ce se întâmplă, cum stau lucrurile! E adevărat, sunt multe lucruri de pus la punct”

Mai exact, Mohammad Murad pune pe masă 1,2 milioane de euro. Totuși, există și o condiție: lângă el 

trebuie să mai vină cineva și să susțină clubul cu cel puțin aceeași sumă.Astfel, suma este de 1,2 milioane de euro. Cu această cifră, Murad dorește să intre în acționariatul echipei. Totuși, omul de afaceri libanez se va implica dacă va veni cineva lângă el.

Eu zic că sunt șanse bune să vină cineva la Dinamo și să investească. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50%, dar caută un partener. E vorba de cineva care nu a condus în fotbal până acum.”, este declarația dată de Dorin Iacob, pe 15 iulie, la Playsport LIVE.

Astfel, ziua de vineri, 5 august, se poate dovedi decisivă pentru Dinamo. Pe modelul Șucu la Rapid, și „câinii” pot intra într-o nouă eră. Totul se poate întâmpla la o zi după primul meci din istorie, din Liga a 2-a, cu Progresul Spartac.


Rămâne de văzut, totuși, dacă va veni cineva cu încă 1,2 milioane de euro pentru a-l convinge pe Murad să cumpere 50% din acțiuni.

Comentarii