Ce își dorește să facă în perioada următoare la echipă Ovidiu Burcă

 

Ovidiu Burcă are planuri mari la Dinamo și a vorbit despre ce își dorește să facă în perioada următoare la echipă: „Am stat departe de lucrurile astea, pe mine m-au interesat lucrurile de organizare, dar suntem bucuroși că am debutat cu dreptul.

Cred că am schimbat starea de spirit, am discutat individual mai ales cu jucătorii cu multă experiență și celor tineri le-am dat mai multe șanse”.

„Eu sunt o fire optimistă și cred că putem realiza multe lucruri anul acesta. E nevoie de un mediu stabil ca acești tineri să crească.

Dinamo e un club cu o istorie care n-are legătură cu Liga 2, dar oamenii trebuie să înțeleagă că e nevoie de timp și răbdare. Eu am încredere că tinerii ăștia vor ajunge la un nivel foarte bun.

Legat de Arcul de Triumf, am înțeles că se lucrează la gazon, vedem din septembrie ce se întâmplă acolo. Am optat să mergem la Clinceni, pentru că acolo e un gazon bun și am avut un vibe bun când am fost acolo”, a mai spus Ovidiu Burcă, la TV OrangeSport, potrivit Fanatik 

„Am avut mai multe zile să pregătim meciul cu Oțelul și vom avea un meci bun.

N-a fost ușor nici cu Progresul, nu va fi nici acum cu Oțelul Galați, știm echipele lui Dorinel. Vorbeam și cu MM și îmi spunea ce atitudine au avut jucătorii Oțelului la meciul amical cu FCSB.

Programul DDB a fost foarte important și sper ca odată cu aceste alegeri, să se liniștească apele, vrem să fie cu toții alături de noi”.

„Echipa are nevoie de ei, mi-aș dori să revină din nou alături de echipă. E singura noastră șansă de a ține echipa în viață și mi-aș dori să fie alături de echipă, cum au fost și în ultimii ani”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Unde a ajuns acum Borja Valle, spaniolul căruia Dinamo îi plătea 33.000 de euro pe lună

După despărțirea de Dinamo, Borja Valle a semnat la începutul anului 2021 cu Real Oviedo, din liga a 2-a spaniolă. După doar jumătate de sezon la gruparea iberică, mijlocașul s-a transferat în vara anului 2021 la Khor Fakkan, în Emiratele Arabe Unite, unde nu a rezistat decât jumătate de an.

La începutul anului 2022, Borja Valle a revenit în Spania, unde a semnat cu Alcorcon, dar și aici nu a rezistat decât jumătate de sezon. Acum, spaniolul a schimbat din nou echipa și speră să ajungă cu noua grupare în La Liga.Borja Valle este noul jucător al celor de la Cartagena. Acesta a semnat un contract valabil până în vara 

lui 2023. În sezonul trecut din liga a 2-a spaniolă, Cartagena a încheiat pe locul nouă în clasament, cu 60 de puncte, la opt diferență de ultimul care asigura prezența în play-off-ul de promovare. În perioada de pregătire de vară, Cartagena a disputat nu mai puțin de opt partide amicale, potrivit digisport.ro Foto: Sport Pictures

Comentarii