Ce spune antrenorul lui Dinamo. Câteva cuvinte despre noul sponsor principal al clubului Dinamo

 
888, noul sponsor principal al clubului Dinamo

”888 este noul sponsor principal al clubului Dinamo 1948 București pentru sezonul competițional 2022-2023, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Una dintre cele mai importante companii de gambling din lume, cu mărci de renume internațional, 888 va apărea în sezonul 2022-2023 pe noile echipamente de joc, de prezentare și de antrenament ale echipei noastre.

Totul despre 888

În 2022, 888 a achiziționat afacerea internațională (în afara SUA) a lui William Hill pentru a crea un lider global în industrie. Cu sediul central în Gibraltar și listat la Londra, 888 operează din 15 birouri în întreaga lume și are aproximativ 12.000 de angajați la nivel global.

Biroul 888 din România, cu 300 de angajați, se află la mai puțin de 5 kilometri de Stadionul Dinamo și 

joacă un rol esențial în dezvoltarea de produse unice și diferențiate.Misiunea grupului este de a conduce lumea jocurilor de noroc în crearea celor mai bune experiențe de pariuri și de joc, aducând momente de neegalat de emoție vieții de zi cu zi a oamenilor. Reușește acest 


lucru prin dezvoltarea tehnologiei de ultimă generație și a produselor bogate în conținut, care oferă clienților din întreaga lume pariuri și jocuri de divertisment distractive, corecte și sigure.Grupul deține și operează mărci de renume internațional, inclusiv 888casino, 888sport, 888poker, 

William Hill și Mr Green. În plus, 888 operează marca SI Sportsbook în SUA în parteneriat cu Authentic Brands Group”, informează Dinamo.

Ce spune antrenorul lui Dinamo

"N-am emoții la debut. Nu am timp de așa ceva. În primul rând, trebuie să stabilizez lotul. Ca să avem o 

echipă, în adevăratul sens al cuvântului, e nevoie de coeziune și stare de spirit. Atât timp cât e vânzoleală, legată de plecări, de veniri, de finanțe, e greu să interpretăm o singură partitură. E nevoie de timp, încă descopăr capacitatea jucătorilor de a se adapta.


Cel mai bine îi voi cunoaște când va fi presiune maximă, probabil, foarte curând. Așa, poți întâlni la antrenamente jucători care sunt «zmei», dar când îi critică tribuna, atunci îi cunoști cel mai bine! Trebuie să avem plusuri de la meci la meci. Din punctul de vedere al conducerii, simt că am dialog. 

Nici eu nu vreau să dau totul peste cap, o iau încet și cu încredere", a declarat Ovidiu Burcă pentru Gazeta Sporturilor.  

2,5 milioane de euro

este bugetul visat/declarat de către conducerea dinamovistă, prin atragerea de fonduri, dar, momentan, nu există această sumă disponibilă

Cantonament prelungit

Dinamo a intrat în cantonament de duminica trecută, la Săftica, la o zi după ultimul amical, cu CS Tunari (2-0). Burcă, trei victorii în tot atâtea meciuri în amicale, a dorit un regim spartan, atât pentru a recupera fizic, cât și pentru a-i cunoaște mai bine pe noii elevi. 

„Am decis acest stagiu centralizat pentru că trebuie să găsesc cum să îmbin toate elementele pentru a încropi o echipă. Să ne cunoaștem, să avem cât mai multe discuții, să le urmăresc tot traseul, odihnă, refacere, antrenamente, vitaminizare. Dacă nu controlez pe termen scurt, nu va fi bine pe termen lung", a mai comentat Burcă, potrivit GSP 


 Foto: Sport Pictures

Comentarii