Ce strâmbe mai bagă Dumitru Dragomir despre Dinamo

 
Răzvan Zăvăleanu, mesaj clar pentru Mohammad Murad: ”Nu știu ce nelămuriri sunt! Sunt gata să stăm de vorbă!”

”Sper să fie o neînțelegere. Am văzut ce a spus Mohammad Murad. Pot să spun că nu ne-a fost cerut niciun document. Dacă ne sunt cerute documentele, le putem pune la dispoziție îndată. Murad a fost în legătură cu Vlad Iacob. A discutat despre preluarea lui Dinamo, a spus că își dorește să investească, dar până azi nu ni s-au solicitat documente în vederea încheierii unei afaceri.

Afirmațiile sale sunt destul de vagi. Nu se raportează punctual la o persoană sau la o instituție. L-am rugat să ne spună dacă își dorește anumite documente. Noi suntem gata să punem la dispoziție orice fel de documente și ne-am bucura ca domnul Murad să vină la Dinamo. Nu știu ce neclarități sunt, nu am discutat.

Eu sunt în București, sunt gata să stăm de vorbă. Vlad Iacob lucrează de dimineața până seara. Tot timpul este cineva la Dinamo. În 26 iulie, a fost ultima dată când am vorbit cu un potențial investitor. Nu știu în ce măsură avansează. Acum studiază documentele.

Îmi doresc să fie un lucru real, să vină cu bani la Dinamo și să salveze echipa. Eu nu am vorbit niciodată cu dumnealui. Asociatul meu l-a cunoscut. Situația financiară e delicată și avem nevoie cât mai repede de un finanțator. Trebuie să plătim creditorii. Se acumulează datorii. Suntem lipsiți de aportul drepturilor tv. DDB a mai vărsat niște bani din care s-au plătit salariile personalului, urmează salariile fotbaliștilor. Intră sume importante de la DDB”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiune Fotbal Club.

Potrivit administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, datoriile lui Dinamo ar fi de aproximativ 7 milioane de euro, dintre care peste 3 milioane de euro către DDB.

„Îl cunosc, se bagă greu! Nu poate ține singur clubul, doar Gigi Becali și Mihai Rotaru ar putea”

„Îl cunosc pe Mohammad Murad, știu lucruri despre afacerile dumnealui. Știu că și el și fratele său sunt 

oameni cu bani, dar care se bagă greu într-un business. Sincer, nu cred că poate ține singur Dinamo.

Un asemenea club poate fi ținut de un singur om în România, de Gigi Becali! Poate și de Mihai Rotaru, de la Craiova, dar ăla e mai strâns la pungă!

Ceilalți patroni nu au bani sau nu vor să bage bani în fotbal cum ar trebui la cluburi atât de mari. Nu cred că Murad poate salva singur Dinamo” , a declarat Dumitru Dragomir potrivit ProSport.


sursa foto: capital.ro

Comentarii