Ce variante de stadion propriu are Dinamo. Vezi de ce poate fi ziua decisivă pentru Dinamo

 Dinamo, două soluții de stadion teren propriu: Chiajna și Buftea

Se părea, săptămânile trecute, că Dinamo va juca pe Stadionul Arcul de Triumf, doar că oamenii din club care încearcă să obțină aprobarea sunt amânați. Li se spune că echipa lor va juca acolo, că se poate da aviz favorabil, dar acest lucru nu se concretizează și prin semnarea actelor.

Ovidiu Burcă, despre variantele Chiajna și Buftea. Plusurile arenelor

Burcă ar fi mulțumit cu ambele variante, pentru că suprafețele de joc, pe care pune mare preț, arată bine pe ambele stadioane. Dacă va merge la Chiajna, Dinamo va fi nevoită să împartă arena cu echipa locală, Concordia, iar dacă va alege Buftea va împărți stadionul cu Progresul Spartac.

”Sper că dacă la Chiajna se termină cu lucrările de schimbare a gazonului sintetic, poate fi o gazdă. Nu știu dacă vom primi acceptul. Chiajna ar fi o variantă foarte bună, e mai aproape de București, e o arenă primitoare, tribunele sunt aproape. Cred că ar fi o soluție foarte bună.


Am văzut mai multe echipe care au mers la Buftea. Acolo e bună calitatea gazonului, dar pentru suporteri nu e o variantă bună. Nu știu dacă li se permite intrarea într-un număr mare.

La un moment dat am înțeles că nu se luase acreditarea pentru Liga 2 pentru Stadionul Dinamo. Nu s-au făcut demersurile la timp. Calitatea gazonului este una destul de rea”, a declarat Ovidiu Burcă, la DigiSport.


Marți, 30 august, este o zi ce poate deveni memorabilă pentru dinamoviști. Este ziua în care clubul poate intra într-o altă eră, suporterii „câinilor" fiind entuziasmați peste măsură de această perspectivă, 

iar Dorin Șerdean, acționarul majoritar al clubului, să cedeze pachetul majoritar de acțiuni investitorilor 

găsiți de Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob, administratorul special al grupării, potrivit GSP

Printre investitorii dispuși să vină să finanțeze Dinamo se numără grupul imobiliar „One Tower", dar și Mohammad Murad.

Conform informațiilor oficialilor roș-albilor, Dorin Șerdean este așteptat marți dimineață la București 

pentru a semna draft-ul de contract înaintat de către reprezentanții celor ce doresc să preia Dinamo. 

Ar fi o amânare, chiar dacă va sosi în Capitală, inițial a transmis că o va face miercurea trecută, apoi vinerea trecută. A amânat pentru „marți dimineață", așa cum au fost anunțați cei de la club.

Dar totul depinde de Dorin Șerdean, de prezența lui marți la București, mai ales că a transmis că o va face.

Comentarii