Culisele întâlnirii dintre Mohammad Murad şi oficialii lui Dinamo. Ali Zein: „Îmi place România, oamenii sunt buni și mâncarea e extraordinară!”

 
CS Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal, a cincea din vitrina clubului. Imediat după festivitatea decernării trofeului, jucătorii echipei Dinamo au mai rămas pe parchet pentru poze cu suporterii coborâți din tribune;

Pentru sportivul din Egipt, meciul cu rivalii din Ghencea a reprezentat primul succes în alb-roșu. Campion en-titre în EHF Champions League, Ali Zein are planuri mari în „Ștefan cel Mare”. „Sper să mai adaug câteva trofee precum campionatul României sau chiar Liga Campionilor.

"Sunt așa de fericit pentru acest trofeu. E un pas foarte bun făcut pentru echipă și pentru mine, câștigând primul titlu cu Dinamo. Vreau să câștigăm și mai mult în viitor. Sunt binecuvântat: ultimul meci, am câștigat Liga Campionilor cu Barcelona și astăzi Supercupa cu Dinamo. Sper ca, în viitor, să mai adaug câteva trofee precum campionatul în România sau chiar Liga Campionilor.

Am vorbit cu Pasci (n.r. – Xavi Pascual) despre tot. Sunt încântat să fiu antrenat de el, să joc pentru el, îmi place cum organizează meciurile și echipa. Mi-a plăcut tot ce mi-a prezentat. După am vorbit și cu David Baruffet (n.r. – manager sportiv). Eu și agentul am avut o înțelegere cu el și a fost o plăcere să vin aici. Am jucat cu Shebib la echipa națională a Egiptului, dar și în Franța. Avem experiență și trofee împreună, sper că putem face asta și la Dinamo. Îmi place România, oamenii sunt așa de buni, iar mâncarea este extraordinară.

Nu mă gândesc la Champions League acum. Supercupa a fost primul pas, trebuie să progresăm, luăm pas cu pas, începe și campionatul. Avem o grupă puternică, dar dacă vrem să facem ceva, trebuie să batem echipele puternice. Toate sunt bune. Ca să realizezi ceva, trebuie să-i bați pe cei mai buni.

A fost un rezultat bun pentru noi. Am muncit foarte mult în această perioadă. Ne-am dorit victoria ca o revanșă față de Supercupa pierdută anul trecut, cu Dobrogea Sud. Cred că am făcut un meci mai bun decât ei și s-a văzut. E un meci pe care îl tratăm ca atare, chiar dacă a fost cu Steaua. Suntem o echipă profesionistă și trebuie să mergem la victorie în fiecare partidă.

În Champions League o să mergem pas cu pas. Sunt echipe puternice și trebuie să le simțim valoarea. Vrem să ne calificăm în faza următoare a competiției și să depășim rezultatul de sezonul trecut. Pe lângă Ali Zein, mai sunt jucători care au câștigat Liga Campionilor în trecut. Nu poate fi decât un plus de valoare pentru noi care ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivele” potrivit Playsport.ro


La întâlnire au participat Mohammad Murad, Vlad Iacob, noul administrator special al “câinilor”, dar şi reprezentanţi ai companiei RTZ & Partners, administratorul judiciar al clubului.

Aşteptările erau mari de la o astfel de întâlnire, suflarea dinamovistă sperând că la club va apărea un investitor potent care să poată acoperi nevoile financiare, însă discuţiile nu au mers în direcţia bună.

Nu s-a ajuns la niciun acord! Murad, tot mai departe de a deveni acţionar la DinamoConcret, nu s-a ajuns la niciun acord de colaborare, iar unii participanţi la discuţii ne-au dezvăluit că

 Mohammad Murad a lăsat de înţeles că sunt şanse mici de a investi la echipă în condiţiile date, deşi public a susţinut că vrea să ajute clubul.

Fanii din programul DDB rămân principalul sprijin financiar de la echipă!După cum a decurs întâlnirea dintre Murad şi oficialii clubului, faptele stau complet diferit. Omul de 

afaceri este foarte sceptic în a investi la Dinamo, iar oamenii din club au spus pentru FANATIK că sunt şanse mici ca de acum încolo să se concretizeze ceva.

La fel cum s-a întâmplat în ultimii doi ani, principalul sprijin financiar de la Dinamo sunt suporterii din programul DDB. 


Foto: Facebook @Mohammad Murad

Comentarii