„Din păcate, a ajuns la Rapid. Dar ține cu altă echipă”. David Popovici aur la 200m

 


David Popovici a câștigat medalia de aur la 200 de metri liber în cadrul Campionatelor Europene de Natație de la Roma!

O nouă performanță entuziasmantă pentru David Popovici! 

Înotătorul român David Popovici (17 ani) a câștigat medalia de aur în cadrul probei de 200 de metri liber, la Campionatele Europene de Natație de la Roma.

Sportivul nostru a câștigat medalia de aur în cadrul probei de 200 de metri liber, la Campionatele Europene de Natație din Italia, reușind o nouă prestație entuziasmantă la Foro Italico.


Sunt mulți oameni care îmi spun «Băi, tu sigur trișezi, ești prea bun!». Nu prea stau să îi iau în seamă, dar când mă întreabă lumea serios despre cum sunt testat le răspund.

Eu fac foarte multe teste anti-doping, teste care vin dintr-o dată așa. Ei pot să mă sune acum și să mă întrebe «Unde ești? Te așteptăm la tine acasă pentru că trebuie să oferi o mostră de sânge și una de urină». Nu pot spune nu, pentru că pot primi o penalizare, care poate rezulta la o banare, lucru pe care nimeni nu și-l dorește să nu poată concura timp de câțiva ani, plus că nu am de ce să mă ascund!

– David Popovici, pentru podcastul Fair Play


Ovidiu Burcă: „Dan Șucu ține cu Dinamo”

„Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist.

La Dinamo e nevoie de un om care să aibă viziune și putere financiară. Domnul Șucu este un om de afaceri care a făcut lucruri importante. E nevoie de un astfel de finanțator, potrivit GSP

Dar banii nu îți aduc nicio garanție. Sunt un sprijin pentru performanță. dar un buget nu îți asigură 100% promovarea”, a declarat Bratu în conferința de presă susținută azi.

Rapid a făcut performanțe cu dinamoviști 

Din cele trei titluri din istorie, Rapid a cucerit două cu dinamoviști pe bancă: Mircea Lucescu și Mircea Rednic. În plus, pe teren s-au aflat jucători cu puternice legături cu Dinamo, precum Ioan Ovidiu Sabău sau Dănuț Lupu. 

Acum, Rapid este antrenată de Adrian Mutu, fost jucător și președinte la Dinamo, iar în lot se află jucători trecuți prin „Ștefan cel Mare”: Dragoș Grigore, Valentin Costache sau Damien Dussaut.sursa foto: Prosport.ro

Comentarii