Dinamo l-a pus în așteptare pe Mohammad Murad, milionarul spune că vrea să investească

 
Mohammad Murad a oferit un interviu pentru PlaySport.ro în care spune că, până luni la primele ore, nu a primit actele solicitate de la Dinamo.

 Murad rămâne mirat de participarea lui Dan Șucu, fostul său coleg de platou de la ProTv, la Rapid: „El e mai rezervat”.

• Afaceristul libanez cred că doar „cineva rău intenționat” s-ar putea opune venirii sale în acționariatul de la Dinamo, mai așteaptă actele solicitate și trasează că poate susține în toate formele clubul, atât ca acționar majoritar, cât și alături de alți investitori.

Nu prea îmi place, îți spun sincer că se întâmplă ceva. Nu am primit nimic, nu am nicio chestie clară în legătură cu ce am solicitat, e și perioadă de concedii, multă lume e plecată, e mai greu de obținut, probabil, ce vreau eu.

Sunt anumite informații de care am nevoie pentru a le prezenta în comitetul nostru director. Cei de la Dinamo m-au sunat și mi-au zis că luni sau marți… . Nu e problemă, la noi durează două zile, însă să avem tot ce e nevoie. Sunt date legate de trecutul juridic, dacă prezentul și viitorul sunt clare, le știm, în trecut sunt anumite lucruri care mă preocupă pentru a fi clarificate. Mi-au spus că sunt mulți doritori, eu nu am o problemă cu asta, nu sunt un obstacol în acest sens, vin să completez structura cu un nou 

acționar, dacă mai e nevoie de cineva, nu vreau să fac monopol, 51%, nu am pus această condiție… să devin majoritar. Însă ne putem permite și această variantă, nu e o problemă. Suntem pregătiți, suntem în temă, putem să dăm drumul la treabă oricând.

Sper să fie ok, să primesc ce am solitat la întâlnire, am nevoie de un act de acolo.

E o datorie mare din spate, ceva ce trebuie clarificat, plus datoria curentă, pe care cred că o descurcăm. E nevoie să ne apucăm de treabă și, spun eu, trebuie să o facem cât mai repede.

Ați mai discutat cu cei din conducere în această perioadă pe care am menționat-o?

Da, da, am ținut legătura în fiecare zi.

Cred că, în acest demers, domnul Șucu reprezintă o sursă de inspirație pentru dumneavoastră?

(n.r. râde) Nu. Nu, chiar m-am mirat, pentru că el e mai rezervat. Și sper să promovăm, să jucăm cu el, chiar l-am urmărit și am rămas uimit.

Ultima întrebare domnule Murad? Mai sunt șanse să investiți la Dinamo?

Da! Noi vrem, e o investiție pe care ne-o putem asuma fără probleme, am nevoie de ce am solicitat, trecem prin comitetul director și, în două zile, avem răspunsul. Simplu! Dacă cineva nu vrea de la Dinamo, înseamnă că nu este bine-intenționat! Eu îmi doresc să intru în sport., potrivit  PlaySport.ro


sursa foto: capital.ro

Comentarii