Dinamo - Oțelul nu se poate juca nici pe stadionul din Ștefan cel Mare! Program spartan la Dinamo

 
Program spartan la Dinamo

Așa cum a precizat încă după etapa inaugurală, Burcă vrea să pună la punct propria echipă cu pregătirea fizică, mai ales că formația sa a arătat carențe uriașe. Vineri dimineață a fost antrenament de refacere, sâmbătă antrenament normal, astăzi le-a dat liber jucătorilor săi. Greul reîncepe de luni.

Tehnicianul dinamovist nu-i va menaja deloc pe elevii săi. Conform informațiilor GSP, fotbaliștii nu vor mai avea liber până la meci. Ba, mai mult, vor sta din nou patru zile în cantonament la Săftica, înaintea duelului cu Oțelul Galați, potrivit GSP 

 

Bogdan Gavrilă, 30 de ani, primul transfer al „câinilor” din mercato estival, a fost anunțat public de către staff-ul tehnic că nu mai face parte din planurile lui Ovidiu Burcă, dar situația ar putea lua o turnură neașteptată.

Conform GSP.ro, fotbalistul de bandă nu vrea să rezilieze angajamentul cu Dinamo, după ce a ales oferta „câinilor” foarte repede declinând altele din țară și din străinătate, acum este în recuperare după o accidentare și, când își va reveni total medical, ar putea reapărea la antrenamentele roș-albilor!

Dinamo - Oțelul, din runda cu numărul 2 a ligii secunde, nu se poate juca nici pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Dinamo - Oțelul se joacă la Clinceni

„Câinii” s-au orientat către stadionul din Ștefan cel Mare, dar starea precară le-a dat din nou planurile peste cap. Disputa cu formația antrenată de Dorinel Munteanu urmează să se joace la Clinceni, potrivit Prosport

„Stadionul Dinamo are multe alte probleme, în afară de cele de omologare. Gazonul e o problemă majoră, iar vestiarele sunt în paragină”, a transmis Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Comentarii