Dinamo poate avea un grup puternic de investitori. Cum o vede George Țucudean pe Dinamo

 
Cum o vede George Țucudean pe Dinamo: „Tot prelungești, cât mai țin aparatele? Nu e mai bine de la zero?”

Ce părere îți face Dinamo? 

- Cred că va ajunge în faliment... Și-o va lua de la capăt, din liga a patra.


- Mai ești membru DDB? 

- Da. Am cotizat atunci, când a fost, mai primesc mail-uri... Ce folos?! De ce să nu fie ca Rapid? Club sănătos, de la zero, stadionul se va face curând.


- Te-a mirat retrogradarea „câinilor”? 

- Cui nu-i pare rău? Liga 1 fără Dinamo... Sincer, m-a mirat că a pierdut și barajul cu U Cluj. Din păcate, s-a dus din rău în mai rău. Asta e realitatea: ori promovează acum, ori de la zero, din liga a patra! Nu e mai sănătos să o iei de la zero? Tot prelungești, dar cât mai țin aparatele? Trebuie ruptă pisica în două, cum se spune. Și Glasgow Rangers a fost într-o asemenea situație.

ucând la atâtea echipe în cariera ta, ce ai „rămas” după atâția ani? 

- Eu am zis că sunt dinamovist. Nu poți să fii că ține mama, ține tata, ești tu dinamovist când mergi acolo, în fenomenul ăla, și vezi cum sunt oamenii, devii „câine roșu”, potrivit GSP.RO


"Câinii" sunt în discuţii cu mai mulţi posibili investitori, iar în cazul în care se rezolvă această problemă, atunci situaţia sportivă va fi şi ea cu totul diferită, sunt de părere oamenii implicaţi acum la club.

Dinamo poate avea un grup puternic de investitori, condus de Mohammad Murad.

”Câinii” evoluează, acum, în liga secundă. Singura victorie obţinută de Dinamo în Liga 2 a fost în prima etapă: 1-0 la Clinceni cu Progresul Spartac. ”Câinii” au ajuns la două înfrângeri consecutive. 

Marius Niculae a urmărit partidele ”câinilor” şi a ajuns la o concluzie: ”Burcă are mult de muncă!”.

”Are mult de lucru chiar şi el a recunoscut lucrul acesta. Pentru că mulţi jucători au pierdut pregătirea de vară, unii nu ştiau dacă vor mai rămâne sau nu, sunt jucători tineri şi foarte tineri în echipă. Dar 

pentru a promova şi pentru a avea o linişte mai mare e nevoie de mai mulţi jucători, de a crea concurenţă pe posturi”, a declarat Marius Niculae.

”E important să se finalizeze aceste discuţii, nu doar să fie tentat, să ne rezumăm la declaraţia lui Murad. Se aşteaptă de foarte mult timp un investitor la Dinamo şi ar fi un lucru extraordinar pentru toţi 

dinamoviştii să vadă că au un singur stăpân. Unul care este dispus să facă investiţii. E clar că ştie în ce 

situaţia se află Dinamo şi are nevoie de foarte mulţi bani. Şi eu cred că dl. Murad este un afacerist de succes şi poate face acest lucru”, a conchis Niculae, potrivit orangesport.ro.


Comentarii