Dinamo, veste importantă pentru suporteri

 
Directorul de marketing al lui Dinamo a dezvăluit într-un interviu că „câinii” își vor deschide un magazin online și unul oficial în această vară.

Dinamo își deschide în sfârșit magazinul oficial.

Dinamo își va deschide în sfârșit magazinul oficial al clubului în această săptămână, potrivit Fanatik 

Deschiderea magazinului din Veranda Mall se amână

Magazinul fizic oficial al lui Dinamo din Veranda Mall va mai fi amânată. Dinamo ar putea deveni singurul club din București care ar avea un magazin oficial într-unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală.

„Va fi finalizat și magazinul online al clubului. Nu va fi însă lansat deocamdată. E posibil să facem și un eveniment de lansare”, anunțau oficialii lui Dinamo în luna aprilie.

 „Dinamo va avea un magazin oficial în Veranda Mall. Suporterii vor putea găsi acolo tricouri oficiale și multe altele, tot ce ține de Dinamo. Macron rămâne alături de Dinamo.


Materialele vor pleca din clubul Dinamo și toate încasările se vor întoarce în club, bineînțeles în 

parteneriat cu Macron. Însă vor fi și cei din DDB în acest parteneriat și se vor putea cumpăra și tricourile negre de joc inscripționate cu DDB”.

Răzvan Zăvăleanu, dezvăluiri despre demiterea lui Mircea Rednic

„Nu e nimic de ascuns! Decizia luată de Iuliu Mureșan a fost susținută de noi. Nu am niciun fel de problemă în a recunoaște acest lucru. Ne sfătuiam cu domnul Badea. Era o situație de criză, lucrurile se 

acumulaseră. Nu mai puteam continua relația cu Rednic. Eu am discutat pe tema asta cu domnul Badea. Domnul Mureșan l-a sunat pe domnul Badea înainte de desfacerea contractului, însă nu i-a răspuns. I-am comunicat domnului Badea ce s-a întâmplat, după ce m-a sunat”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport Live.

„Am avut tot felul de controverse legate de salvarea clubului. O astfel de colaborare nu poate avea loc. Lucrurile trebuie să meargă în aceeași direcție. Dacă domnul Rednic s-ar fi limitat la partea sportivă, poate că lucrurile funcționau bine. Trebuia găsită o coeziune, de a lucra împreună. I-am explicat că 

principala noastră marfă de export e Sorescu, care trebuie împachetat cât mai bine, pentru a fi vândut cu un preț cât mai mare. În schimb, a fost trimis în vacanță la munte”, a mai afirmat administratorul judiciar al lui Dinamo.


Comentarii