Dorin Șerdean a ajuns în București și intră la tratative. „Sunt hotărâți!”. Ce s-a întâmplat

 
Dinamo s-a distrat în meciul din deplasare din etapa a doua a Ligii de Tineret, noua competiție înființată din acest sezon de FRF, învingând cu 3-0 în deplasarea de la FC Voluntari.


Dinamo, cu doi fundași de 15 ani în primul ”unsprezece”

Pentru echipa antrenată de fosta glorie Ionel Augustin au înscris Ștefan Flaugiu, Vlăduț Stanciu (în prima repriză) și Valentin Borcea (în partea secundă a întâlnirii), ultimul cu meciuri inclusiv în Liga 1 și revenit după o accidentare.

Radio Dinamo 1948 scrie că Dinamo a avut doi jucători născuți în anul 2007 în defensivă, Yanis Neculai și Ștefan Ioniță!


Acționarul majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a ajuns în Capitală și va discuta cu reprezentanții clubului și ai potențialilor investitori vizavi de cedarea pachetului de acțiuni (72,8 la sută).

UPDATE 14:00 / Șerdean tergiversează închiderea afacerii, potrivit GSP.ro

Oficialii dinamoviști au semnale din partea lui Dorin Șerdean că ar agrea cedarea acțiunilor, doar că acționarul majoritar încă tergiversează închiderea afacerii, în speranța de a obține un preț cât mai bun pe ceea ce „deține”. 

Reprezentanții investitorilor speră ca până mâine să se ajungă la un rezultat! La nivel financiar, Dorin Șerdean mai are o cerere foarte interesantă, pe lângă suma de 550.000 de euro ce s-ar împărți între el, Pablo Cortacero, Cornel Țălnar și Toma Săpașu. 

Astfel, conform Playsport, Șerdean dorește ca orice investitor care preia Dinamo să vireze o sumă de 

minim două milioane de euro în conturile clubului, o garanție pentru a evita episodul „Cortacero”.

În acest moment există interes de investiție din partea mai multor entități sau oameni de afaceri. One, un important dezvoltator imobiliar, respectiv Diya William Shoucair, directorul unei firme care se 

ocupă cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții. La fel, o societate din domeniul construcțiilor a început negocierile pentru a prelua acțiunile de la Dorin Șerdean.

Dorin Șerdean a ajuns la București, iar astăzi are programate mai multe întâlniri legate de vânzarea 

clubului. Reprezentantul Lotus a avut mai multe schimburi de mailuri cu reprezentanții One / avocați și 

a transmis că își dorește 550.000 euro în schimbul acțiunilor, sumă care ar urma achitată în mai multe 

tranșe. Mai mult, la nivel financiar, mai are o cerere foarte interesantă. Astfel, Șerdean dorește ca orice 

investitor care preia Dinamo să vireze o sumă de minim două milioane de euro în conturile clubului, o garanție pentru a evita episodul „Cortacero”.

Astăzi, Dorin Șerdean va avea o întâlnire, poate decisivă, cu un reprezentant al firmei One!


sursa foto: Prosport.ro

Comentarii