El este un pariul lui Burcă

 
Denis Oncescu, care, împotriva Progresului Spartac, va avea parte de botezul la seniori! Burcă a renunțat la Eșanu, iar decizia antrenorului a fost pe gustul suporterilor.

Oncescu este un pariu și un risc pentru roș-albi, el a mai evoluat în primăvară pentru formația U19 a clubului, care, sub comanda lui Gică Mihali, a ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor, unde a fost eliminată de echipa similară a lui U Cluj.

Oncescu a fost folosit de către „câini” în amicalele verii, iar Burcă a început titular cu el în ultimele două. Antrenorul roș-albilor speră să dea lovitura cu Denis, potrivit GSP.ro 

Tânărul goalkeeper îndeplinește criteriul eligibilității U19, de care e nevoie în eșalonul secund, pe lângă regula U21, care, pentru început, va fi îndeplinită de Ahmed Bani (20 de ani).

Care sunt detaliile legate de înțelegerea cu Nicolae Badea

Dinamo a ajuns la o înțelegere cu Nicolae Badea vizavi de folosirea în continuare a stemei cu cei doi „câini”, atât în plan sportiv, cât și comercial, potrivit GSP 

Pe lângă faptul că trebuie anunțată la FRF, există aspectul comercial și afectiv, de la marketing la noile echipamente din ediția 2022/2023 cu noul sponsor oficial, 888.com.

Ulterior, clubul, a încropit un proces de rebranduire, mai întâi prin alegerea unei steme noi dintr-un total de cinci, prin voturi pe internet. 

O siglă care nu i-a încântat pe suporteri, care ar fi dorit o „rupere” de Nicolae Badea, dar care nu a căpătat legitimitatea firească.

Nicolae Badea/AFC Dinamo va avea un procent din comercializarea produselor cu sigla „clasică”, mai ales că oficialii lui Dinamo 1948 au anunțat că au sosit noul echipament al echipei.

20.000 de euro a alocat programul DDB pentru achiziționarea noului echipament, o contribuție la derularea în continuare a contractului cu Macron


sursa foto: GSP 

Comentarii