Fanii așteptau ca acțiunile să fie vândute azi. Ce urmează sa se întâmple

 


Antrenorul, anunț despre campania de transferuri a ”câinilor”


”Vom întâlni o echipă bună, omogenă, nu subestimăm adversarul, încercăm să reglăm problemele noastre interne. Am pierdut două meciuri, după ce pierzi două partide, e un meci cu încărcătură mai aparte, o să arătăm altfel.


La Târgu Jiu am arătat multe lucruri bune, am încercat să integrez noii-veniți. Nu este ușor, timpul este în defavoarea mea, rămân liniștit deoarece simt că echipa este mai așezată, stabilă, e o chestiune de timp până când vom începe să avem victorii. Mâine sper să fie primul moment.


Eu cred în ideile mele, încerc să dau jucătorilor încredere că făcând lucrurile de o anumită manieră, putem avea succes. Am analizat împreună, cred că abordarea de o anumită manieră se potrivește lotului. Ideea de bază nu trebuie să ne abatem de la drumul nostru. Formarea unei echipe este anevoios, vedem și în Vest, se cheltuie zeci de milioane și la început întârzie să apară rezultatele. E o chestiune de timp până când vor veni rezultatele”, a punctat Ovidiu Burcă, potrivit liga2.prosport.ro


Astăzi, Dinamo trebuia să primească de la Dorin Șerdean un draft de contract pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni. Vlad Iacob, administratorul special al clubului, n-a primit niciun răspuns concret!

Șerdean îi amăgește din nou pe oficialii lui Dinamo

Șerdean cere 550.000 de euro în schimbul acțiunilor, bani pe care Cortacero susține că i-a investit în Ștefan cel Mare în vara lui 2020 și pe care vrea să-i recupereze acum prin intermediul partenerului său.


Vineri, când Șerdean trebuia să le ofere un răspuns „câinilor” și când fanii așteptau ca acțiunile să fie vândute, omul de afaceri din Alba Iulia a transmis că are alte probleme de rezolvat și că va reveni cu un răspuns săptămâna viitoare, luni sau marți.

Oficialii roș-albilor i-au cerut lui Șerdean să dovedească prin acte că Șerdean deține într-adevăr pachetul majoritar de acțiuni și că Pablo Cortacero a investit această sumă de bani la Dinamo în urmă cu doi ani. Până acum, Șerdean nu a prezentat acte doveditoare în acest sens.

Totodată, Șerdean a transmis că mai negociază pe cont propriu cu un alt investitor, iar cei de la București îl bănuiesc că astfel el vrea să crească prețul acțiunilor.

300.000 de euro

e suma pe care e dispusă să o achite cei care vor să preia Dinamo, Șerdean cere cel puțin 550.000

Miercuri a fost în București domnul Serdean, avea deja oferta scrisă primită, a renegociat anumiți termeni. A spus că revine vineri, de pe drum când a plecat, a mai cerut ceva precizări și o anumită 

poziție. Una din chestiunile care au fost până la urmă acceptate, ca domnia sa să mai rămână cu o parte din acțiuni în firmă, să nu vândă 72% din acțiuni, să rămână 5-10% acțiuni. 

A spus că vine cu toate actele azi dimineață, pe la ora 10:00 era așteptat de noi, de avocații investitorului, pentru a se face tranzacția conform corespondenței dintre avocati. Nu l-am găsit pe 

telefoane, nici mesaje, a dat până la urmă niște mesaje, a spus că are probleme personale. A repetat că 

prețul ar fi trebuit să fie de 550 000, cât a dat Cortacero, față de care s-a obligat el, dar că lasă lucrurile altfel și că dă 66% din acțiunile lui Dinamo, din cele 72%. 

Să i se pregătească un draft de contract și marți revine să semneze, luni să fie pregătit acel draft. Asta 

este contactul, discuția pe scurt și traseul epopeii cu Serdean până în acest moment. Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob, conform dinamo1948.club

Mohammad Murad, ținut în stand-by de Dorin Șerdean

Pe lângă Mohammad Murad, un alt investitor ar fi interesat de Dinamo, despre care Vlad Iacob și tatăl 

lui, Dorin, susțin că e dispus să se implice și ca sponsor dacă nu ca finanțator principal. De altfel, conform surselor GSP, există mai mulți oameni interesați de acțiunile lui Dinamo, doar că ei așteaptă să vadă ce planuri are Dorin Șerdean.

Comentarii