„La Ploiești nu investesc un leu cât e actualul primar, la Dinamo 80% se face” Vezi ce a mai spus

 
Florin Răducioiu, deranjat de declaraţiile făcute de Ovidiu Burcă


”N-am văzut soluţii în atac. Nu e treaba mea, e treaba antrenorului Burcă, dar trebuie să înţeleagă cei de acolo că Liga 2 e complicată, orice meci e ca o finală.


Sunt multe echipe provinciale care vor s-o bată cu orice preţ pe Dinamo. Dacă nu intră cu intensitatea şi concentrarea la maximum, vor avea întotdeauna probleme.


Ce am văzut e că Dinamo trebuie să fie foarte atentă, riscă foarte mult să rămână în partea a doua a clasamentului.


Nu văd un jucător de la mijloc în sus care să facă diferenţa, care să iasă în evidenţă în momentele de dificultate. 

Nu vreau să-l critic pe Giafer. Am vorbit cu el când era acolo. Nu ştiu dacă el e fundaş central, e prea mare responsabilitatea pentru el.


E foarte greu pentru el să joace în acea poziţie, e lent, nu ştie cum să joace. Cred că acest copil poate juca mijlocaş defensiv.


Burcă are mult de muncă la organizarea jocului, Dinamo trebuie să fie o echipă mult mai compactă.


De ce trebuie să vorbească de ce a fost în trecut? El trebuie să se concentreze pe prezent. Sunt pesimist că va schimba echipa în 6-8 săptămâni.


Îl apreciez pe Burcă, dar trebuie să pună la punct faza defensivă”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.În același timp, libanezul i-a liniștit pe suporterii dinamoviști: „N-au picat nicio secundă negocierile cu Dinamo!”. Totuși, a numit aspectul care blochează avansarea discuțiilor: „Un obstacol este cel care deține acțiunile!”

Murad a subliniat că principalul impediment este „cel care deține acțiunile.”

Am avut o întâlnire foarte constructivă și suntem pe linia dreaptă. Am grăbit cât se poate de mult lucrurile. Un obstacol este cel care deține acțiunile. Trebuie să înțeleagă că dacă nu are soluții, trebuie să cedeze aceste acțiuni într-un mod, zic eu, corect. E păcat să blocheze planurile noastre pentru niște aberații. Tare aș vrea să rezolvăm cât se poate de mult procedura și să fie lucrurile bătute în cuie în cel mai scurt timp.” 

Părerea mea este că lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%. Suntem interesați de Dinamo eu și un grup de persoane. Nu sunt singur în acest demers. Aș vrea ca toată lumea care poate să sprijine 

proiectul de reconstrucție al lui Dinamo, s-o facă. Așteptăm azi, mâine, un răspuns concret și sper să fie în sensul bun. N-au picat în nicio secundă negocierile cu Dinamo, totuși, problema nu este pe termen 

scurt, ci pe termen lung.”E adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că 

ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”

O zic de la început: cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești! O cunoștință a fost la Ploiești și a purtat el un dialog, atât. Am fost invitat la o discuție acolo, dar, repet, 

am avut o experiență neplăcută cu actualul primar din Ploiești! Era atractivă echipa Petrolul Ploiești, dar nu cu actuala conjunctură, implicit actuala conducere din Ploiești,” potrivit Playsport.ro


sursa foto: Playsport.ro

Comentarii