Mohammad Murad, după întâlnirea cu liderii PCH și administratorul lui Dinamo. Ce urmează sa se întâmple

Primul meci din noul campionat al eșalonului secund se dispută mâine, de la ora 17:00, și le va opune pe Progresul Spartac și Dinamo.

Primul meci din noul campionat al eșalonului secund se dispută mâine, de la ora 17:00, și le va opune pe Progresul Spartac și Dinamo.

Pentru a-i avea pe fani în număr cât mai mare în sezonul la capătul căruia oficialii speră ca echipa să revină în SuperLigă, abonamentele sunt scoase la vânzare la preț redus, potrivit Fanatik 

Mohammad Murad, după întâlnirea cu liderii PCH și administratorul lui Dinamo: „Până vineri, se tranșează lucrurile!”.  Ce a solicitat milionarul

 Cei de la Playsport au scris despre acest „meeting”, a fost o întâlnire preliminară de fapt, iar doi oameni cu greutate din angrenajul actual al grupării, Marin Iuhasz și Gheorghe Nițu, au discutat prin intermediul videocall. 

La întâlnirea de prezentare a participat și omul de afaceri Mohammad Murad, 58 de ani, un businessman cu origini libaneze, de patru decenii în România. 

Într-un interviu acordat GSP.ro, milionarul a explicat care sunt șansele să preia Dinamo, fie pachetul majoritar de acțiuni, fie un alt pachet, fie să se implice financiar la clubul cu care a recunoscut că simpatizează.

Mohammad Murad despre posibilitatea de a prelua sau a finanța Dinamo: „Până vineri, se tranșează lucrurile!”

- Domnule Murad, vă interesează să investiți la Dinamo sau chiar să preluați un pachet de acțiuni la acest club? 

- Ați început direct, vă răspund direct. A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin,. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul. 

- Vineri acum, adică poimâine, după prima etapă a „câinilor”, cu Progresul Spartac? 

- Da, vineri. Atunci voi putea să vă spun mai multe. Sau poate nu.

150 de milioane de euro,

este averea lui Mohammad Murad

Mohammad Murad: „Trebuie să vedem întreaga situație”

- Dacă tot a fost o discuție preliminară, aveți și o impresie preliminară?

 - Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă... 

- Ce ar putea urma? 

- Niște discuții profunde. Totul depinde de ceea ce se va întâmpla până vineri. Am dorit să văd care e situația, probabil, și dânșii, de la Dinamo, au dorit să vadă care e disponibilitatea mea. Repet, sunt deschis, dar să vedem întreaga situație.

- Ați putea acum să estimați dacă sunt șanse să veniți la Dinamo? 

- E greu să te exprimi la această oră. N-am ajuns la o opțiune finală. Oricum, să știți că sunt discuții și cu alte persoane interesante de a investi la Dinamo. Și sunt discuții deschise. Se pot găsi soluții multiple, asta este bine. Cu mine, fără mine, sunt opțiuni credibile. Mai așteptați un pic până vineri!

- Ați încercat să luați informații și de la Cristi Borcea, prietenul dumneavoastră?

 - Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită, iar Cristi Borcea este prietenul meu de ani buni, de-o viață, am încercat să discut ceva mai mult și cu el, dar e plecat din țară, potrivit GSP 


sursa foto: capital.ro

Comentarii