Motivul pentru care nu se poate juca pe “Ștefan cel Mare”. Unde vrea Dinamo să dispute meciurile de pe teren propriu

 Fanii lui Dinamo din Liga 2 le-au reproșat în comentarii celor de la CS că echipa lui Ovidiu Burcă este nevoită să își dispute meciurile de pe teren propriu la Clinceni.


„Și acum e întrebarea: de ce CS Dinamo poate juca pe Ștefan cel Mare, iar cealaltă echipă, nu???”, a scris supărat un fan.

Iar răspunsul celor de la CS Dinamo a venit foarte prompt: „Cealaltă echipă nu a dorit să joace în Șoseaua Ștefan cel Mare”.


Vlad Iacob a explicat de ce Dinamo nu a dorit să mai joace în Ștefan cel Mare: „Stadionul nu era omologat”

Vlad Iacob a explicat pentru gsp.ro de ce Dinamo nu va mai juca pe stadionul din Ștefan cel Mare: „La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren”.

În final, administratorul special al „câinilor” a explicat că Dinamo nu își dorește să mai evolueze nici la Clinceni: „Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici 

gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai 

rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”.

”Câinii” s-au plâns de calitatea gazonului de pe stadionul din Clinceni și, prin vocea administratorului 

special Vlad Iacob, au anunțat că se vor muta pe o altă arenă. Până vor primi un răspuns pentru arena ”Arcul de Triumf”, cei de la Dinamo au și alte variante.


Dinamo vrea să joace ”acasă” la Chiajna sau Voluntari

Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, Dinamo iau în calcul să joace meciurile de pe teren propriu la Chiajna sau Voluntari, urmând ca oficialii să ia o decizie în următoarea perioadă.

Cu doar trei puncte acumulate în primele patru etape, Dinamo ocupă locul 17 în Liga 2, doar trei 

formații (Ripensia, Metaloglobus, Unirea Constanța) având un punctaj mai slab.

În runda următoare, Dinamo va merge la Chiajna pentru duelul cu Concordia. Ulterior, în etapa a șasea, "câinii" vor primi vizita celor de la CSA Steaua.

Comentarii