Negoiță si Rzăvan Zăvăleanu confirmă discuțiile cu libanezul. Ce a declarat fostul patron

 Ionuț Negoiță a confirmat că se află în negocieri cu Diya William Shoucair pentru baza de la Săftica.

Negoiță confirmă discuțiile cu libanezul Diya Shoucair

Un alt nume a apărut ca din senin pe harta suporterilor roș-albilor. Este vorba despre Diya William 


Shoucair, conațional cu Mohammad Murad.Diya Shoucair a condiționat investițiile la Dinamo prin finalizarea negocierilor cu Ionuț Negoiță. 

Concret, libanezul vrea să preia partea din față a bazei de la Săftica, cea care aparține fostului șef din Ștefan cel Mare.Negoiță a oferit o replică pentru GSP.ro: „Urmează să ne vedem săptămâna viitoare”.

Conducerea lui Dinamo a confirmat inițiativa omului de afaceri: „Interesul e real”„E adevărat, ne vedem săptămâna viitoare”, a recunoscut Ionuț Negoiță pentru Gsp.

Farm Tech România, deținută de afaceristul libanez, are 45 de salariați și o cifră de afaceri, în 2021, de 14 milioane euro și un profit de aproximativ 600.000 euro.

Rzăvan Zăvăleanu a confirmat interesul celui din urmă pentru formația din „Ștefan cel Mare” și, mai mult, a subliniat și singurul aspect care stă în realizarea tranzacției.

Reprezentantul administratorul judiciar al lui Dinamo recunoaște contactul dintre cele două părți. Interesul este real!”, a spus și Zăvăleanu.

Conform ultimelor detalii din Ștefan cel Mare, lucrurile se vor clarifica până luni seara. „Se vor mai definitiva demersuri cu alți 2-3 investitori și negocierea cu Șerdean. Aste e realitatea și sensul

 discuțiilor. Coinvestitori? Până luni după-amiază… lângă alți deja conturați aseară”, a transmis Vlad Iacob, potrivit RadioDinamo1948.


 Foto: Captură Digi Sport

Comentarii