Omul care poate reveni în conducerea lui Dinamo. O glorie a "câinilor": "Eu nu am fost căutat niciodată în 20 de ani de Dinamo"

 
„Câinii” au efectuat 9 transferuri până la acest moment, este în discuții să rezilieze cu alți jucători, ar putea să mai facă zilele următoare o mutare în cadrul clubului. 

Mai exact, prezent la meci, Gabi Răduță ar putea reveni în funcția de șef al centrului de copii și juniori, mai ales că postul este vacant. Răduță s-a despărțit de Dinamo în urmă cu un an, răstimp în care a fost 

la Rapid București, potrivit GSP.ro

Gabriel Răduță poate reveni la Dinamo: „Rămâne un club mare”

„Mi-a plăcut ceea ce am văzut la meci. Am avut în teren 7 copii crescuți în academie, plus alți 5 pe 

bancă. Am revenit pe stadion la un meci al lui Dinamo după o pauză de trei ani. Copiii crescuți de noi în academie au devenit bărbați. 

Între timp, Bordușanu, Bani, Oncescu, Giafer, Țone, Amzăr, Borcea,  Dudea, Crețu, Florescu, momentan accidentat din păcate, au crescut. 

Dinamo trebuie sa revină, fotbalul este mai sărac fără Dinamo! Iar suporterii dinamoviști au creat mare gol în Superligă prin absența lor. Le doresc promovare grabnică și să continue reconstrucția clubului.- Gabriel Răduță


Ionuț Lupescu, apel către ”câini” să rămână uniți

”Nu se știe care mai e Dinamo. Acționariatul care este același și din păcate de ani de zile tot au nenorocit acest club. Eu am plecat în 2001 de la Dinamo și de atunci am spus că lucrurile nu merg bine și iată că a fost din ce în ce mai rău.Sunt trei Dinamo, e încurcată așa și așa. Sper ca suporterii să nu facă aceeași greșeala ca cei de la 

Steaua și să fie divizați”, a spus Ionuț Lupescu, la Pro Arena.”Știu că suporterii de multe ori m-au dorit înapoi, cei din DDB-urile internaționale vor să mă bag în DDB și așa mai departe, dar eu nu am fost căutat niciodată în 20 de ani de Dinamo.

Trebuie să fiu convins eu în primul rând că acolo unde mă duc lucrurile sunt așezate într-o ordine, să spunem, cât de cât normală, ceea ce la Dinamo nu găsești”, a explicat ”Kaiserul”.


Foto: Captură Digi Sport

Comentarii