Ovidiu Burcă vrea să dea afară doi jucători de la Dinamo. Care este cota de piaţă a lotului de la Dinamo

 




Antrenorul grupării „cainilor” vrea să scape de Mihai Eșanu și Bogdan Gavrilă, iar cu primul chiar a avut o discuție în acest sens.

„Mihai era într-un moment în care trebuia să schimbe echipa. Am avut o discuţie în care i-am spus părerea mea. Nu cred că a înţeles, dar poate peste ani va înţelege. Cea mai bună soluţie, atât pentru el dar şi pentru club, era ca el să plece.

El (n.r. Bogdan Gavrilă) este accidentat în acest moment. Din nefericire pentru el, în poziţia lui folosim jucătorul ‘under’. În condiţiile astea, nu ştiu dacă va avea prea mult spaţiu să joace. E o problemă pe 


care el va trebui să o înţeleagă şi să o gestioneze”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Fanatik.

Inițial, Eșanu a cerut rezilierea contractului cu Dinamo, dar portarul s-a răzgândit în ultimele zile.

Au plecat jucătorii care au terminat contractele şi cei care nu şi-au mai dorit să rămână. Nici unii, nici 

alţii nu puteau ajuta. Au rămas cei care-şi doresc să facă performanţă. Cei motivaţi. De aici pornim reconstrucţia. Încercăm să echilibrăm lotul şi să-i ridicăm nivelul cât de mult putem.

Condiţiile în acest moment sunt propice pentru performanţă. Nu lipseşte absolut nimic.

Venirea unui investitor ar aduce multă linişte şi echilibru ca să putem construi ceva durabil. Altfel, vom construi castele de nisip, ca de fiecare data în ultimii ani. Eu nu pentru asta am venit. Sunt un antrenor de proces, nu de rezultat iar pentru asta este nevoie de linişte şi răbdare pe care un investitor le ar aduce.


Mă cunosc de ceva vreme cu Vlad. E un tip foarte ambiţios, cu foarte mult entuziasm, cu o viziune extraordinară despre football business.

Acasă e acolo unde suporterii sunt cu noi. I-am simţit aproape în prima etapă, sperăm să vină după noi 

şi de acum înainte. Dacă vom reuşi să jucam pe “Arc”, vom deveni mult mai puternici, vom avea mai multă forţă şi energie pe care ni le vor da apropierea de suporteri.

Problemele financiare, mai devreme sau mai târziu, se vor rezolva. Dinamo, astăzi, este o oportunitate de business cum apar o dată la 25-30 de ani. Sunt sigur că se va găsi un investitor care să simtă acest moment.

Vor veni jucători care-şi asuma şi o doză de risc. 

2.460.000 de euro este cota de piaţă a lotului de la Dinamo


Foto: Sport Pictures

Comentarii