Părerea sinceră a dinamoviştilor înaintea meciului cu Oţelul. Se schimbă selecționerul României U21

 Florin Bratu nu mai este selecționerul României U 21!

Bratu, după ce și-a încheiat cariera de fotbalist, a continuat ca antrenor al echipei a 2-a a celor de la Dinamo, câștigând mai multe trofee, printre care și Liga Elitelor U19, cea mai mare și importantă competiție de juniori din România. Apoi, a preluat naționala României U19.

Florin Bratu: „Avem o generaţie extraordinară, cu foarte mult potenţial, şi care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final”

La rândul său antrenorul recent demis a transmis un mesaj.

„Sunt fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România. Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoţia şi energia pe care o ai atunci când ţi se cântă imnul României. Am avut parte de un drum şi o experienţă frumoasă, cu care mă voi mândri mereu. Le mulţumesc jucătorilor pentru cum au răspuns prezent la convocări şi de modul în care am lucrat împreună. Avem o generaţie extraordinară, cu foarte mult potenţial, şi care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final.

Mulţumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naţionale şi mă bucur că le-am simţit căldura şi încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc staff-ului pentru colaborare şi pentru energia pe care a pus-o la dispoziţia echipei naţionale”, a încheiat acesta, potrivit comunicatului oficial al FRF.


Partida se joacă marţi, de la ora 18:00.

"Putem spune că este un derby al Ligii a II-a, din păcate. Sperăm să fim bine la ora meciului, să facem un joc mai bun decât cel cu Spartac şi sperăm să câştigăm din nou.

Avem echipament, apă, mâncare, terenul de antrenament e foarte bun, avem condiţii bune, sperăm să se rezolve şi celelalte probleme. Starea de spirit e foarte bună. Noi sperăm acum să vină cineva lângă 

echipă. Sunt şi alte cluburi mari în lume care au luat-o de la zero, cluburi care au retrogradat.

Trebuie să fim sinceri, Dinamo nu are lot de promovare, dar noi ne batem, vedem ce se întâmplă" , a declarat Neluţ Roşu.

"Dinamo - Oţelul este deja un clasic al fotbalului românesc. Din păcate, în acest sezon, se întâmplă în Liga a II-a, dar ştiţi cu toţii meciurile directe care au avut loc pe parcursul istoriei.

Oţelul are un antrenor foarte bun, este unul dintre cei mai titraţi antrenori din liga secundă, are un 

campionat câştigat în prima ligă. Sper să ne ridicăm la cerinţele fanilor" , a spus antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, potrivit  orangesport.ro


Foto: Sport Pictures

Comentarii