Planul lui Cortacero a fost dezvaluit! "Asa arata un patron tepar!" Dănciulescu a ieșit la atac, după startul dezastruos

 
După înfrângerea cu Unirea Dej, scor 2-3, Dănciulescu i-a acuzat pe conducătorii care au fost la Dinamo în ultimii doi ani, Pablo Cortacero și DDB, pe care îi consideră principalii vinovați pentru situația echipei. Fostul atacant nu crede că echipa din „Ștefan cel Mare” poate promova în această stagiune.

„Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, suporterii au început să fie și ei supărați. Au venit alături de echipă, au susținut-o, dar probabil își doreau și ei mai mult în acest început de sezon. Aspirațiile lor sunt mult mai mari. Este clar că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Situația clubului este și ea neclară. Nu este un moment ușor pentru Dinamo.

Să sperăm, totuși, că până la urmă vor reuși să închege o echipă competitivă. De asta am spus și la începutul sezonului de Liga 2, având în vederea componența lotului, că este destul de greu să te bați la promovare, în momentul de față.

Lucrurile s-au degradat și spre finalul mandatului lui Ionuț Negoiță și prin faptul că a vândut clubul 

unor oameni neserioși care au distrus acest club. Dar cred că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile. 

Oamenii care au fost la conducerea clublului în ultimii doi ani de zile sunt responsabili pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Problema este că nimeni nu-și asumă”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

"Cortacero a facut un lot bun, de playoff, din care se pare ca nu mai ramane mare lucru. A venit aici sa 

ia ceva pe nu foarte multi bani si dupa 6 luni sa vanda si sa isi ia si el un milion sau doua. Asta se 

cheama un patron tepar. Cartile nu i-au iesit chiar cum ar fi vrut ca nu au avut rezultate. 

In momentul de fata nu e complicat sa faci calcule. In primul rand, pui circa 550.000 de euro pentru 

salarii, apoi pui datoriile pe care le mai are clubul, catre terti si pe cele ramase din urma, si cred ca 

ajungi undeva la 10 milioane de euro. Cu ce s-ar mai aduna in urmatoarele luni, ajungi la un buget de 15 milioane de euro", a spus Florin Prunea, la Digi Sport. 


sursa foto: eurosport.ro

Comentarii