Prima reacție a lui Alin Petrache în ceea ce privește venirea lui Dinamo pe „Arcul de Triumf”. A retrogradat cu Dinamo, dar a semnat cu Bayern Munchen

 A retrogradat cu Dinamo, dar a semnat cu Bayern Munchen

Atacantul beninez Desire Segbe Azankpo (29 de ani) a încheiat socotelile cu Dinamo în această vară și va îmbrăca tricoul celor de la Bayern Munchen pentru următoarele două sezoane.

Conform celor de la ”Afrique Sports”, fotbalistul a fost prezent la Munchen, zilele trecute, la oficializarea transferului lui Sadio Mane, cel mai bun prieten al său, însă, în secret, a ajuns la o înțelegere cu formația lui Julian Nagelsmann.

Inițial, Desire Azankpo va juca la echipa secundă a celor de la Bayern Munchen, formație angrenată în liga a patra din Germania.


Într-o intervenție la televizor, Vlad Iacob, a vorbit despre varianta „Arcul de Triumf” și sprijinul lui Alin Petrache, președintele FR de Rugby. Contactat de Playsport.ro, conducătorul din rugby-ul românesc a oferit un răspuns transant: „Nu am ce să vă mai explic eu, să vă explice domnul Ministru Novak!”

„Vă pot spune că puteți vorbi cu domnul Ministru Novak!”, potrivit Playsport.ro

Dinamo va evolua pe stadionul din „Groapă” în primele etape ale sezonului din Liga a 2-a. Totuși, după ce va începe demolarea bătrânei arene din „Ștefan cel Mare”, Dinamo trebuie să-și găsească „casă”. Acest lucru înseamnă luna octombrie.

Vlad Iacob a declarat, în urmă cu câteva zile, că Dinamo poate evolua, până la ridicarea noii arene din „Groapă” (n.r. – 2024), pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Vă pot spune că puteți vorbi cu domnul Ministru Novak. Dânsul este cel care administrează. Avem un nou CSM creat, se numește „Arcul de Triumf”. MTS este administrator CSM „Arcul de Triumf”. Nu 

am ce să vă mai explic eu, să vă explice domnul Ministru. Mi-am dat doi ani de zile cu părerea, deci nu mai are niciun rost. Acum mă gândesc că cei care au puterea deplină, o pot folosi cum doresc.”

„Rosi-albii” așteaptă un răspuns în ceea ce privește arena „Arcul de Triumf” în cursul zilei de luni, cel mai târziu marți.

Într-o intervenție, Vlad Iacob, administratorul echipei, a vorbit despre varianta „Arcul de Triumf”.

Din ce știu, demolarea stadionului „Dinamo” va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că, până atunci (n.r. – 2024), putem jucam pe stadionul „Arcul de Triumf” și pentru 

meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională. Dinamo va avea un certificat fiscal cu zero datorii către ANAF în cel mai scurt timp.”

Am discutat deja cu domnul Alin Petrache despre programul meciurilor, despre numărul de meciuri care ar trebui disputat acolo și dumnealui a fost deschis să sprijine clubul Dinamo pentru a juca acolo.”, a declarat Vlad Iacob pentru sport.ro.

Comentarii