Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo. Povestea de viață a lui Antonio Bordușanu

 
”Am început fotbalul la 7 ani, de gura lui tata, la Sportul Studențesc, la grupa antrenorului Tudor Palade. Jucam atacant central, mi-a plăcut golul încă de la primele meciuri. Mă antrenam suplimentar cu tata acasă, mi-aduc aminte cum

mă alerga pe străzi dacă nu jucam bine.

Un an mai târziu, Tudor Palade a plecat la Academia Dinamo și tot el m-a adus în Ștefan cel Mare. În 

2012, la 8 ani, jucam primul meci la piticii lui Dinamo”, și-a început povestea puștiul lui Dinamo.”Am jucat câteva luni în Ghencea, tatăl meu a insistat să fac pasul la Steaua (n.r. – FCSB), să joc la o grupă mai mare, 2003, unde era o generație foarte bună la vremea respectivă. Tudor Palade a încercat 

să-l convingă că este o greșeală, însă nu a reușit, iar timpul a dovedit că nu a fost o alegere bună pentru mine.

Nu m-am adaptat în Ghencea, jucam într-o grupă de copii mai mari decât mine. După 6 luni am revenit la Dinamo, l-am convins pe tata că aici e locul meu. Mă atașasem de culori, îmi plăcea galeria, visam cu 

ochii deschiși să joc pentru prima echipă a lui Dinamo”, a mărturisit Antonio Bordușanu.”Părinții și-au găsit de muncă, sunt și acum în Anglia. Eu mă pregăteam singur pe unde puteam și visam să mă vadă cineva. Mergeam dimineața la școală și apoi băteam mingea până seara.

Mi-au tot promis unii să merg la Academia lui Arsenal în probe, însă nimic concret. Doar promisiuni. Am stat doi ani în Anglia, a fost o perioadă dificilă pentru mine. Am vrut să mă las de fotbal. Am suferit mult fără grupa mea din Ștefan cel Mare până când, într-o zi, tata a decis să mă întorc în țară și să mai încerc o dată cu fotbalul la Dinamo.

Și-aici am rămas. Nu mi-a fost simplu, am rămas doar cu bunica”, potrivit liga2.prosport.ro


„Ne dorim ca acest proiect să aibă succes, ne dorim binele lui Dinamo, ne dorim ca fanii să fie alături de noi. Orice e posibil, dar la Dinamo e un lucru special, în inima multor oameni și sperăm să nu se întâmple acest lucru.

Pe 26 iulie a fost ultima dată când am vorbit cu un posibil investitor și i-am pus la dispoziție toate aceste acte, care au fost pregătite”.

„Situația e una delicată, ne descurcăm, dar avem nevoie de un finanțator. Se acumulează datorii, pentru că suntem lipsiți de aportul foarte important al drepturilor de televiziune, pe care le primeam în prima ligă.

Am făcut multe demersuri înainte de a avea un administrator special, apoi Vlad era entuziasmat, dar am înțeles că s-au mai schimbat lucrurile, pentru că acolo se schimbă gazonul”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

„Ne dorim ca orice persoană cu bani și bine intenționată să vină și să ajute Dinamo. Am văzut 

declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de act. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în 5 minute.

Am fost dezamăgit, pentru că după aceste declarații în presă, suporterii au fost supărați pe noi că nu am pune la dispoziție actele, ceea ce e departe de noi”.


sursa foto: Fanatik 

Comentarii