Ultima oră. Când poate fi demolat stadionul Dinamo și ce capacitate o să aibă stadionul

 
"Suntem în linie dreaptă cu proiectul. S-a încheiat perioada de ofertare, acum se lucrează la studiile de specialitate, fezabilitate. Din informațiile mele, se lucrează încă la partea tehnică a proiectului.


Cred că lucrurile vor merge mai rapid decât era preconizat, compania care se ocupă este obișnuită cu proiectele pentru stadioane, au deja planul bine făcut și se vor mișca repede.

Din acest moment, nu mai depinde de noi, de club, am predat toată documentația, CNI se ocupă. Sunt convins, nu 100%, ci 101%, că proiectul va merge conform planului, nu cum spun anumiți răutăcioși. Nu se mai poate întâmpla nimic din acest moment, în privința acestui proiect, va fi un stadion nou pentru Dinamo.

Cred că în luna septembrie se vor finaliza toate studiile de specialitate, iar în luna octombrie preconizez că va începe demolarea stadionului. Cu siguranță, stadionul vechi va fi demolat până la finalul acestui an", a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, pentru digisport.ro.

Noul stadion Dinamo, de 25.000 de locuri, va avea:

propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri

spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru staff-ul tehnic, oficiali și organizatori

o boxă generoasă pentru presă

spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant

spații pentru spectatorii cu dizabilități

tribunele vor fi integral acoperite, iar locurile vor avea o bună vizibilitate către teren

Ionuț Popa: "Stadionul vechi va fi demolat până la finalul acestui an"

Foto: Facebook @StadionulDinamo

Comentarii