Ultima oră. Doua plecări de la Dinamo

 Mihai Eșanu (24 de ani) și-a anunțat plecarea de la Dinamo.

„Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.

Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine.

Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”, a scris Eșanu pe Instagram, anunță GSP.ro

Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov s-a despărțit de Dinamo, după ce a refuzat să mai facă parte din programul echipei.

Jucătorul nu s-a antrenat în această vară alături de lotul „câinilor”, ci s-a pregătit separat, așteptând rezolvarea situației sale.

Într-un final, Ivanov a reușit să ajungă la un acord cu șefii lui Dinamo, potrivitsportal.bg,iar acum este jucător liber de contract.

„În cazul lui Ivanov este clar. Nu mă bazez pe el. Refuză să joace în Liga 2, nu poate mental, așa că nu 

trag de nimeni. Nu pot să forțez, are o situație cu clubul, eu, sportiv, nu mă pot baza pe el, mai departe își va rezolva cu Dinamo”, spunea Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, înainte de startul noului sezon.


Comentarii