Ultima oră. Două vești pentru dinamoviști extraordinare

 

CSA Steaua a anunţat, marţi, că a încetat colaborarea cu atletele de origine kenyană Stella Rutto şi Joan Chelimo Melli.

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt:

1. Sportivele au refuzat participarea la competiţiile naţionale desfăşurate în anul 2022, nerespectând astfel obligaţiile stipulate în contractele de activitate sportivă;

2. Comportamentul antrenorului Carol Şanta, în timpul derulării contractului, a fost total contrar cu principiile şi valorile clubului Steaua Bucureşti. Mai mult decât atât, ne-au fost semnalate practici neloiale ale antrenorului faţă de cele două sportive.

Din informaţiile Orange Sport, cele două atlete au bătut palma deja cu Dinamo. Astfel, clubul sportiv 

din Ştefan cel Mare le-a dat o nouă lovitură marilor rivali, după ce l-a luat şi pe campionul mondial la înot, David Popovici, de la Steaua.

Dinamo, cea mai bună veste! 

Ministrul Eduard Novak anunță că Dinamo va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”: „Suntem în discuții”

Ministrul Tineretului și Sportului a dezvăluit că Dinamo este foarte aproape să joace pe „Arcul de

 Triumf. În acest moment se stabiliește cadrul legal pentru ca acest lucru să fie posibil:„Mulțumesc

 pentru întrebare! Suntem în proces pentru a da posibilitatea și lui Dinamo să joace pe acest teren”.

Eduard Novak a explicat că stadionul va fi folosit și de către Federația Română de Rugyb și de echipa 

lui Ovidiu Burcă: „Nu vreau să intru în foarte multe detalii administrative, dar îmi doresc ca baza să fie folosită și de rugby, și de fotbal, așa consider că este normal”.

Novak a dat și un termen la finalul căruia Dinamo își va putea disputa meciurile în nordul Capitalei: 

„Îmi doresc ca la început de septembrie, Dinamo să intre cu meciuri în ”Arcul de Triumf”. Suntem în discuții!”, potrivit Fanatik 


Update: Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo, puse pe hold » Șerdean și posibilii investitori vor relua discuțiile miercuri

Din informațiile GSP.ro, părțile nu au ajuns la niciun consens până acum și vor relua mâine dimineață discuțiile. Șerdean a rămas fidel ideilor sale de a tergiversa tratativele. 

Reprezentanții potențialilor investitori au transmis că au răbdare, însă nu sunt satisfăcuți de modul în care decurg discuțiile, ceea ce ar putea periclita prelua pachetului de acțiuni. Oricum, indiferent de situația „pachetului”, unii dintre oamenii de afaceri cooptați de Dorin Iacob vor veni ca sponsori.


sursa foto: GSP.ro

Comentarii