Ultima oră. Încă un un transfer la Dinamo

 


Mohammad Murad: „Să cedeze acțiunile sau să vină dumnealui cu soluții”

Din declarațiile oferite, omul de afaceri libanez a mutat toată presiunea pe Dorin Șerdean, acționarul majoritar de la Dinamo, în actualul moment!

„Discuțiile pentru preluarea lui Dinamo se continuă și sunt foarte stabile. Sper ca în scurt timp să se concretizeze, sper să se facă sosirea noastră la Dinamo. Aș estima acum la 80 la sută șansele de a prelua clubul. Mai sunt două obstacole, două aspecte. Unul, cel ce deține acțiunile. Trebuie să înțeleagă că nu mai e chestie de business, ci de bun simț! Dacă nu are soluții, să cedeze acțiunile sau să vină dumnealui cu o soluție. 

Sunt, suntem dispuși la negocieri. Sper ca dânsul să înțeleagă și să ofere un răspuns favorabil, mai ales că datoriile curg în continuare, nu se opresc. Al doilea aspect, dar aici nu cred că vor fi probleme, să purtăm o discuție cu suporterii, cu DDB, și cu noul președinte ales al clubului. Din păcate, preluarea clubului Dinamo este îngreunată și de diverse persoane care fac probleme, tratează situația cu mare indiferență. 

Până acum nu există niciun răspuns dinspre acționarul majoritar, dar așteptăm. Cât? Păi, cred că într-o zi, două, se vor clarifica toate lucrurile, ca să trecem mai repede la fapte”, a reacționat Mohammad Murad pentru GSP.ro.

Încă un un transfer la Dinamo

La două zile după ce au perfectat transferul goalkeeper-ului bosniac Filip Dujmović, Dinamo a mai rezolvat un transfer. „Câinii” l-au luat, din postura de jucător liber, pe spaniolul Gorka Larrucea. E cel de-al doilea mijlocaș iberic luat de „câini” în aceată vară, după Dani Iglesias.


„Mijlocașul central Gorka Larrucea, ultima oară la SD Amorebieta, a semnat un contract cu Dinamo 

1948 și va intra de astăzi în programul de pregătire al echipei noastre”, a anunțat Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, conform paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului. 

Născut în Spania, la Barakaldo, pe 24 februarie 1993, Gorka Larrucea a jucat 20 de meciuri pentru SD 

Amorebieta în Segunda Division, sezonul trecut, marcând un gol în meciul de pe teren propriu cu 

Sporting Gijon, 1-1. Formația acestuia  a încheiat campionatul pe locul 19 din 22 de echipe, potrivit GSP.RO

SD Gernika Club (2013-2019), Real Union (2019-2020) și SD Amorebieta (2020-2022) sunt echipele la care a evoluat Gorka Larrucea. Este evaluat la 400.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

197 de meciuri, 15 goluri şi 6 pase decisive a adunat Gorka Larrucea în carieră, în LaLiga 2, Cupa Spaniei şi a treia divizie a campionatului iberic.

Înălțime: 1,82 m


Comentarii