Ultima oră. Răzvan Zăvăleanu lămurește situația incertă de la Dinamo: cum merg discuțiile cu Murad

 
Până la această oră, omul de afaceri cu o avere estimată la 150 de milioane de euro a solicitat o singură informație dinspre club, nu un document, existând posibilitatea ca în cel mai scurt timp să se semneze, dacă va fi cazul, un «non-disclosure agreement», un document de confidențialitate vizavi de demararea discuțiilor concrete între club și cel interesat să investească. 

Răzvan Zăvăleanu a ținut să precizeze că există comunicare între el și Vlad Iacob, cu toate că a fost acuzat de lipsă de așa ceva. 


„Din start, ca să lămurim situația, există colaborare foarte bună între noi și Vlad Iacob, administratorul 

special, și azi tocmai am încheiat o ședință de aproape două ore, în care am vorbit despre probleme curente la club. 

Răzvan Zăvăleanu: „Suntem deschiși față de oricare om de afaceri interesat să vină la Dinamo”„Nu vreau, ca ulterior, în timp, să se creadă sau să se spună, că a vrut cineva să salveze clubul și noi nu am sprijinit demersul. Vă dați seama că nu are cum să plece vreun angajat al Dinamo în concediu acum, 

când noi căutăm surse de finanțare, jucători, când avem atâtea lucruri de pus la punct. Documentația o avem «la zi», indiferent cine ne-ar solicita-o, o putem livra imediat, apoi, la orice oră, să adăugăm eventuale lămuriri. 

Suntem deschiși și față de domnul Mohammad Murad, și față de oricare om de afaceri interesat să vină la Dinamo. 

Așteptăm, dacă cineva este interesat cu adevărat, să solicite actele, totul este transparent, la vedere. Și 

noi avem aceleași îngrijorări precum toți suporterii «câinilor», ba mai mult, având în vedere că vine data de 15 ale lunii, suntem primii expuși, fiindcă trebuie achitate salariile jucatorilor", a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Gazeta Sporturilor.

Chestionat vizavi de situația de la Dinamo, Vlad Iacob a transmis că este implicat în diverse conversații despre finanțarea clubului, fără să dea detalii. La rândul său, Mohammad Murad a menționat că este într-o discuție de afaceri și nu poate vorbi.

Comentarii