Un italian în staff-ul lui Ovidiu Burcă?

 
„E apăsător, dar acum suntem aici, nu avem ce face. Să muncim mai mult și să prindem play-off-ul, ca să luptăm pentru promovare. M-am uitat mai multe la meciul celor de la CFR Cluj. Am tras un ochi la toate. E benefic pentru fotbalul românesc că s-au calificat două echipe românești în grupele Conference League, îmi pare rău de Craiova”, a precizat stoperul Răzvan Patriche.

„Trebuie să demonstrăm că nu acesta e locul nostru”

Jucătorii noi trebuie să se integreze cât mai repede și să ajute echipa. Play-off? Da, este normal să ne luptăm pentru așa ceva, suntem Dinamo și trebuie să fim acolo, sus. Dar trebuie să demonstrăm pe teren


 Unirea Dej este o nou promovată, a început bine sezonul, ideea e că trebuie să învingem. Suntem în Liga 2, asta e realitatea, trebuie să demonstrăm că nu acesta e locul nostru. Am început destul de prost, sper să aducem acum cât mai multe puncte, de la fiecare meci

 La Clinceni este un teren bun, iar stadionul e aproape de București

În cadrul echipei, nu s-a discutat despre investitori. Nu știm decât ceea ce citim în presă, în rest, nu se discută în vestiar, nu e problema noastră. De când am venit la Dinamo tot zile decisive sunt... Dacă vor veni, bine, dacă nu, nu avem ce face, potrivit GSP.ro

Nu am avut nicio discuție cu conducerea, nu am fost anunțați de nimic. Este o atmosferă puțin apăsată, fiindcă am început greu. Dar dacă vom avea meciuri bune, situația se poate îndrepta

Alessandro Caparco negociază venirea la Dinamo! Ovidiu Burcă îl dorește pe fostul portar din Liga 1 în 

staff-ul său tehnic, pentru a-i antrena pe portarii ”câinilor”. Italianul de 38 de ani a studiat la celebra școală italiană Coverciano, lucru apreciat de actualul antrenor al roș-albilor.

 Italianul este stabilit în București, vorbește bine limba română și cunoaște foarte bine fotbalul românesc, devenind astfel interesant pentru staff-ul tehnic dorit de Ovidiu Burcă.

Retras din activitate în anul 2020, italianul ar trebui să dea un răspuns în perioada următoare, dar 

situația incertă din punct de vedere financiar l-a pus pe gânduri. De asta a amânat să dea un răspuns, dezvăluie sursele ProSport din anturajul managementului dinamovist.

După ce s-a retras din cariera de fotbalist, Caparco s-a perfecționat pentru rolul de antrenor de portari la 

celebra școală de antrenori, Coverciano, din Italia, ale cărei cursuri le urmează, printre alții, și Cristi Chivu, actualmente principal la Inter Primavera.

Fostul portar a mai avut o singură aventură la nivelul Superligii în postura de membru al staff-ului, la FC Voluntari, pe parcursul sezonului 2020-2021.


Comentarii