Unde vrea conducerea "câinilor" sa joace meciul cu Steaua. Cristi Borcea dă vina inclusiv pe suporterii din PCH

 Cristi Borcea consideră că și Peluza Cătălin Hîldan are o mare parte din vină pentru situația în care a ajuns Dinamo, deșii fanii, prin programul DDB, au susținut financiar clubul în dese rânduri.

Conform ultimelor informații din presă, Ministerul Tineretului și Sportului îi amână pe „câini” din cauza faptului că gazonul trebuie schimbat. 

Într-adevăr, gazonul este ars, dar în jurul arenei nu au fost văzute utilaje sau mașini speciale care să lucreze pentru înlocuirea gazonului. În acest demers, nu se știe exact când vor începe procedurile de schimbare a suprafeței de joc sau cât vor dura.

Gazonul este ars pe „Arcul de Triumf”

Stadionul „Arcul de Triumf” rămâne un subiect de dispută încă de la ridicarea acestuia. Înainte de startul sezonului din Liga a 2-a, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că echipa va disputa meciurile de „acasă” pe acest stadion. Mai mult, a subliniat faptul că, până la ridicare arenei din „Ștefan cel Mare”, acest stadion va fi „adăpostul” echipei, potrivit Playsport.ro

Dinamo – Oțelul Galați, pe arena din Clinceni

=

Până în momentul în care Dinamo s-ar muta pe arena „Arcul de Triumf”, echipa trebuie să „facă naveta” pe alte stadioane. Ca și în prima etapă, când au fost oaspeți, „câinii” vor juca, din nou, la Clinceni. De această dată, însă, din postura de gazde.

Trebuie menționat faptul că pe stadionul unde a evoluat Academica, vor mai juca în sezonul ligii secunde și Progresul Spartac sau Unirea Constanța.

Partida cu Oțelul Galați este programată marți, 16 august, de la ora 18.00. Accesul general este de 10 lei, conform ultimei postări de pe social media a „câinilor”. 


Dacă vom avea o audiență bună la meciurile de „acasă”, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena 

Națională împotriva Stelei. Am avut noroc, ca să zic așa, la tragerea la sorți și vom evolua „acasă” împotriva celor de la CSA Steaua.”, pentru Ora Exactă în Sport.

Cristi Borcea consideră că și Peluza Cătălin Hîldan are o mare parte din vină pentru situația în care a ajuns Dinamo, deșii fanii, prin programul DDB, au susținut financiar clubul în dese rânduri.

„Cât a fost Negoiță a căutat oameni să vină lângă el, dar ce să facă mai mult de atât? Cei din galerie au greșit că au pus presiune, că au condus clubul… E diferență între a fi suporter și a conduce clubul. Și-au dat și ei seama acum… Sunt de admirat că au făcut aceste eforturi, dar…

Eu aș cere ca galeria să nu aibă niciun cuvânt de spus. Eu am o relație foarte bună cu ei, dar cum să vină să conducă ei? Cum să aibă o putere de decizie cei din galerie? Nu vine nimeni, asta i-a speriat. Nu va veni nimeni. Ei ar fi dispuși să renunțe și să facă orice pentru Dinamo, dar…”, a spus Cristi Borcea, la ProSport Live.


sursa foto: Prosport.ro

Comentarii