Unde vrea sa joace Dinamo derby-ul cu CSA Steaua. Atac violent la Murad

 



Unde vrea sa joace Dinamo derby-ul cu CSA Steaua

Sâmbătă, joacă „acasă" cu Unirea Dej, apoi e deplasare la Chiajna, apoi meci pe teren propriu cu CSA Steaua.

Nicușor Dan, condiții „dure" pentru Arena Națională

Partida cu „militarii" va fi prilej de mediatizare, se vor înfrunta din nou suporterii din Peluza Cătălin Hîldan cu cei din Peluza Sud, confruntarea ar putea să se dispute pe Arena Națională, în week-end-ul 10-11 septembrie. „Câinii" joacă, momentan, pe teren propriu la Clinceni, acolo unde sunt condiții de „județeană" pentru fani.

Așa cum a transmis deunăzi Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, Dinamo ar putea organiza meciul de acasă cu CSA Steaua pe cel mai mare stadion al României:

 „Dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva celor de la CSA Steaua".

23.000 de euro, plus TVA pentru Arena Națională

Conform mesajului ferm emis de Nicușor Dan, edilul șef al Capitalei, în aprilie 2022, cine dorește să închirieze Arena Națională, care este în proprietatea PMB, trebuie să plătească în avans chiria și costurile de operare ale locației.


Mai ales că, în trecut, Dinamo a fost rău-platnică în astfel de situații. Potrivit noilor clauze stabilite de PMB, tariful minim pentru un astfel de meci ar fi 13.000 de euro/eveniment fără TVA pentru meci, plus 10.000 de euro/eveniment fără TVA servicii de operare, potrivit GSP

Atac violent la Murad

”O zic de la început: cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești! O cunoștință a fost acolo și a purtat un dialog, atât. Am fost invitat la o discuție, dar, repet, am avut o experiență neplăcută cu actualul primar! Era atractivă echipa Petrolul, dar nu cu actuala conjunctură, implicit actuala conducere din Ploiești”, a punctat azi Murad pentru Playsport.

”A transmis că vrea să se bată cu Șucu în fotbal”

”Murad este un mare mincinos. Nu știu cum se spune manglitor în limba arabă, dar ceea ce face el 

acum așa se numește în codul străzii: mangleală”, și-a început Răchită discursul.”N-are nicio intenție reală să bage vreun cent la Dinamo”

Între timp, reprezentantul lui Murad mi-a zis că merge să se vadă cu el la Olimp, fiindcă a închis definitiv tratativele cu Dinamo și să vorbească despre Petrolul. De atunci, nu s-a mișcat nimic”.

Răchită este convins că:

Murad nu are, de fapt, nicio intenție să preia Dinamo sau Petrolul. Poate Dinamo Beirut. Știu sigur din negocierile de la Dinamo că nu vrea să bage niciun cent acolo. E un Cortacero de Liban. Profită de 

context doar ca să-și facă puțină publicitate. E un mare mincinos. Nu știu cum se spune manglitor în 

arabă, dar ce face el acum poartă denumirea de mangleală în limbajul străzii. E înnebunit să fie băgat în seamă. El a venit spre Petrolul, nu invers”, potrivit playsport.ro


Comentarii