Burcă dezvăluie cum i-a pregătit pe dinamoviști pentru meciul cu CSA Steaua și despre absenții derby-ului Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Suntem într-un moment mai bun decât săptămânile trecute”

„Foarte multă lume așteaptă acest meci. Întâlnim o echipă foarte bună a acestei ligi, cu un antrenor bun, cu foarte multă experiență. Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar și noi am arătat că suntem pe un trend ascendent în ultimul timp, în special ca omogenitate, spirit în interiorul grupului, unde s-au mai așezat lucrurile.


Există deja o ierarhie la echipă, jucători cu experiență care încep să se impună, ceea ce e foarte important atunci când construiești o echipă, apariția unor lideri. Ne aflăm într-un moment mult mai bun decât săptămânile trecute. Încet, încet, lucrurile încep să intre pe făgașul normal.

Îi simt pe băieți pregătiți, motivați să facă un meci consistent mâine, care să le aducă o mare bucurie 

suporterilor noștri. O victorie ar însemna foarte mult ca încredere pentru grupul ăsta de jucători, care a 

muncit foarte mult și a ridicat nivelul într-un timp foarte scurt. Nu trebuie să spun ce ar însemna pentru suporteri, care așteaptă astfel de meciuri timp de un an.

Cred că mâine vom da un semnal important pentru oamenii care vor să ni se alăture, că indiferent ce se va întâmpla, clubul va merge înainte”, a declarat Burcă la conferința de presă.

Ovidiu Burcă e liniștit înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Nu am făcut nimic special”

Întrebat cum a abordat pregătirea partidei, antrenorul lui Dinamo a răspuns:

„La astfel de meciuri nu ai nevoie de motivație suplimentară. Înainte de aceste meciuri trebuie să-i 

echilibrezi pe jucători. Nu am făcut nimic special. Un meci nu trebuie să difere de altul, mereu trebuie să intri 100% concentrat, atent la lucrurile pregătite.

Eu sunt liniștit, dar știu că le putem oferi o satisfacție suporterilor. Prin perspectiva asta, meciul capătă o greutate”.

Cât despre absenți, a oferit 3 nume: „Avem indisponibili, pe Cătălin Țîră și Ionuț Bobea, ambii cu 

probleme la genunchi. Dar vor fi reintegrați în programul echipei începând de săptămâna viitoare. Mai 

este Tomozei, în a șaptea lună de recuperare după accidentarea la ligamentele încrucișate”, potrivit GSP.ro


Foto: captură Digi Sport

Comentarii