Dinamo, pe profit după derby-ul cu CSA Steaua de pe Arena Națională!

 
Ovidiu Burcă, după ce a fost băgat în ședință de suporteri

După fluierul final, suporterii i-au băgat pe dinamoviști în ședință. Burcă le înțelege frustrarea, dar promite că va redresa situația.

„Sunt un pic trist pentru că în pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat în proporție de 90%, dar nu am reușit să îl câștigăm. Au fost două momente de neatenție și așa s-a scris soarta meciului.


Rămân cu impresia unui joc bun, cu ocazii ratate. Suntem amărâți pentru că nu am câștigat puncte. Cred că este o problemă de omogenitate. Jucătorii cu experiență ar trebui să țină jocul în mână. Cei cu 

maturitate trebuie să intervină. Sunt mulți jucători noi, comunicare nu e cea mai bună. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați.

Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă. Să vadă Dinamo de atâta timp în situația asta. Sunt de înțeles dacă privești din perspectiva lor. Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, să rezolv situația”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport. 

„Nu iau în calcul să plec. Știu ce am găsit aici când am venit. Cred că toată lumea observă progresul din joc. Punctele vin în timp. Nu am putut să luăm jucătorii pe care i-am vrut, ne-au refuzat o grămadă de fotbaliști”. 

Dinamo a cheltuit 60.000 de euro pentru organizarea meciului cu CSA Steaua pe Arena Naţională. 

Dinamo, cost important pentru închirierea Arenei Naţionale: 60.000 de euro.

A fost nevoie de un efort financiar important, oficialii “câinilor” fiind nevoiţi să plătească 60.000 de 

euro pentru închiriere, incluzând aici şi firma de pază, care a trebuit să asigure ordinea într-un meci de risc maxim.

De altfel, principala temere a dinamoviştilor în momentul închirierii Arenei Naţionale a fost faptul că nu se vor amortiza costurile cu banii din bilete.

Dinamo a reuşit să facă şi profit. Clubul nu a încasat încă banii din bilete, însă previziunile oficialilor

 dinamovişti sunt că în urma acestui meci au reuşit să obţină şi un profit în urma închirierii Arenei.

Însă, profitul va fi subţiat şi de amenda de 60.000 de lei primită de la Jandarmeria Capitalei pentru 

incidentele din derby. Astfel, din informaţiile noastre, Dinamo va mai rămâne doar cu câteva zeci de mii de euro pe plus, potrivit Fanatik 


Foto: Sport Pictures

Comentarii