Vlad Iacob, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo

 Vlad Iacob a vorbit la Digi Sport despre negocierile de preluare a clubului Dinamo, însă îl critică pe Dorin Șerdean: „Domnul Șerdean e dispus să cedeze pachetul pe care îl deține. Îl las pe el să răspundă. Ultima oară a depășit termenul și sper că la următoarea rundă de negocieri nu va mai face asta”.

„Nu voi mai oferi detalii pentru că sunt oameni care au afectat aceste discuții. Situația financiară nu e una extraordinară. Trebuie să rezolvăm cât mai repede”.

 „Eu am toată deschiderea, comunic foarte bine cu noua conducere a DDB. Cred că transparentizarea acestor entități va ajuta foarte mult clubul.

Tot ce a colectat DDB a ajuns la clubul Dinamo. Au dat bani chiar și în ultima vreme. Au avut și un control de la ANAF și a ieșit foarte bine”.

Vlad Iacob e convins că Dinamo va ieși din pasa proastă: „Am venit târziu și suntem siguri că lucrurile se vor îmbunătăți”

Vlad Iacob admite că o victorie cu Steaua ar putea da aripi lui Dinamo: „O victorie pentru noi ar fi 

extraordinară din toate punctele de vedere. Și pentru fani, cât și în ochii potențialilor investitori și pentru echipă”.

„Avem încredere în continuare în Ovidiu Burcă. Am venit târziu și suntem siguri că lucrurile se vor îmbunătăți pe parcurs.

Domnul Burcă are niște obiective în contract. Avem răbdare și știm foarte bine situația și care era moralul și pregătirea fizică a jucătorilor”.

„Ar fi total contraproductiv să schimbăm antrenorul după doar câteva etape. Obiectivul este play-off-ul”, a declarat Vlad Iacob, potrivit Fanatik 


Foto: Facebook Dinamo

Comentarii