Ce trebuie să îmbunătățească Dinamo pentru a atinge promovarea în viziunea lui Gorka Larrucea

 Răzvan Zăvăleanu este și optimist după ce planul de reorganizare modificat al clubului Dinamo a fost respins: ”Se întâmplă în multe cazuri să fie întoarse hotărârile”

”Vestea nu a fost deloc așteptată, și nu doar de mine, ci și de sutele de mii de suporteri dinamoviști. Nu e un capăt de țară pentru că, așa cum noi vom face apel acum, dacă am fi câștigat, și cealaltă parte ar fi făcut apel. Oricum am fi așteptat rezultatul apelului pentru a avea o hotărâre definitivă.

Este evident că cel mai bine era să nu existe contestații. Când nu sunt contestații, nu se aduc tot felul de probleme reale sau nu în fața judecătorului. Aceste contestații au obstrucționat posibilitatea de a vota această modificare de plan.


Orice soluție este luată în calcul. Pentru noi, să stăm la o masă, a fost o variantă mai bună decât a ne duela în sala de judecată. Nu am luat o asemenea decizie, dar este posibil să se întâmple și acest lucru.


Șansele nu știu să le spun procentual, dar se întâmplă în multe cazuri să fie întoarse hotărârile. Nu putem specula, dar credem că ce s-a făcut s-a făcut corect, legal,  a spus Răzvan Zăvăleanu la DigiSport.

Bascul Gorka Larrucea, 29 de ani, are planuri mari cu Dinamo în 2023

„Am început tăcut, dar echipa a căpătat mentalitatea de învingător".

- Ce trebuie să îmbunătățească Dinamo în primăvară pentru a atinge promovarea?

- Trebuie doar să continuăm ca în ultima perioadă, să avem mentalitatea de a învinge meci de meci. Doar așa putem ajunge în play-off.

- Mulți jucători străini de la nivelul eșalonului doi spun că fotbalul aici este preponderent fizic. Așa ai simțit și tu?

- Da, da. Fizic, mai degrabă decât tactic. În Spania, unde am jucat eu, 90 de minute trebuia să fii atent la așezarea tactică.

- Te-ai adaptat aici?

- Da. Am început foarte tăcut, adică nu am ieșit în evidență, până când am învățat care este situația din teren aici. M-am adaptat la cerințele din România și acum mă simt foarte bine.

- Ce te motivează în carieră?

- În primul rând, să promovez cu Dinamo. Restul vine după aceea.

Atmosfera creată de suporterii dinamoviști la meciuri mi se pare incredibilă. N-am mai trăit așa ceva. 

Nu știu câte echipe de prima ligă se pot lăuda cu astfel de fani. Am fost impresionat să-i văd pe fanii 

noștri însoțind echipa sute de kilometri, chiar și în perioadele delicate.-Gorka Larrucea, mijlocaș Dinamo potrivit GSP.ro


sursa foto: sport.ro

Comentarii