Ce urmează pentru Dinamo

 


Fostul idol al dinamoviștilor își anunță revenirea în Liga 1. Ousmane N’Doye are licență și caută echipă.

„Nu era în drumul meu să fiu antrenor, dar apoi s-au întâmplat multe lucruri de care nici eu nu am știut. M-am gândit să am viață de familie, dar apoi totul s-a schimbat. De ce nu pot să merg pe drumul ăsta? Am venit în Senegal să fac licență și mulțumesc lui Dumnezeu că am diploma și să merg pe drumul asta, de antrenor.

Când eram la Vaslui, mă uitam la Steaua, la Dinamo. Dinamo era mai mult cu inima. Mie îmi plac echipele cu presiune, eu sunt pregătit să dau viață mea. Așa e în fotbal, face parte din viață mea. Mor pe teren pentru echipa mea. Am văzut că Dinamo e echipa mea. Oriunde merg în România, sunt mândru de mine. Nu am cum să răsplătesc suporterii lui Dinamo. Le doresc doar să revină mai repede în Liga 1, potrivit Playsport.roRăzvan Zăvăleanu a vorbit la „Dinamo 7/9” despre situația în care se regăsește Dinamo după ce planul de reorganizare modificat a fost respins. 

„Suntem în aceeași situație, nu s-a schimbat nimic. Ne-a fost respinsă cererea de reorganizare. Cert este că nu sunt singurele direcții, mai sunt și alte. Acționarii ar trebui să își facă datoria de acționari, cred că ar fi calea cea mai firească.

În afară de asta, ar mai fi și alte perspective, poate fi și o înțelegere cu contestatarii. Noi nu am luat niciun fel de decizie despre modul în care urmează să acționăm.

DDB a făcut azi din nou un efort major financiar. Au fost plătite salariile pentru luna octombrie. Nu 

sunt chiar la zi, sunt restanțe la luna noiembrie. Dar se fac eforturi și probabil că se vor plăti”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Dinamo 7/9.

Rămâne să vedem, mai e o instanță. Să vedem dacă am greșit noi sau altcineva. În momentul ăsta cred că știu despre ce este vorba acolo.

Calea dialogului a existat tot timpul, dar trebuie să se materializeze în ceva practic. În cazul lui Dinamo, 

trebuia să fie un investitor sau niște bani aduși. Este o perspectivă, nu cred că noi am refuzat vreodată dialogul.

Ce urmează pentru Dinamo

„În primul rând veștile alarmiste și apocaliptice ar trebui să înceteze. E cam a patra oară când se cântă 

prohodul pentru Dinamo. Nu s-a întâmplat și nici nu se va întâmpla asta. Cred eu că vom găsi soluții astfel încât lucrurile să continue.

Dacă vom reuși să îndeplinim obiectivele sportive, va exista o emulație în jurul echipei. Pe de altă 

parte, noi ne dăm interesul din punct de vedere juridic, cred cu tărie că acest lucruri vor fi rezolvate.

Este destul de dificil să funcționăm pe planul actual. Am trăit situații dificile în fiecare minut de când s-

a deschis procedura, dar am reușit să le rezolvăm”, a mai spus Zăvăleanu la „Dinamo 7/9”, emisiunea moderată de Cătălin Mureșanu.

Comentarii