La ce jucător vrea să renunțe Dinamo

 Atacuri sub centură sau „eroare de redactare”?

Dacă avocații părților s-au tachinat în sala de judecată, iar la dosar au fost depuse înscrisuri prin care părțile și-au susținut cauza, însă prin care s-au strecurat și atacuri directe. Așa s-a întâmplat și la finalul lunii Noiembrie, atunci când RTZ & Partners SPRL a transmis un set de concluzii prin care a dorit să își întărească poziția pentru aprobarea planului. În stufosul act s-a strecurat și un detaliu mai puțin convențional instanțelor și dosarelor de insolvență. Este vorba de un text în care „creditorii nemulțumiți” de planul propus de administratorul judiciar erau numiți… „lipitori”.

„Astfel, analizând argumentele din cuprinsul obiecțiunilor formulate, este lesne de observat că în 

realitate, în prezenta cauză, creditorii nemulțumiți nu au dovedit existența vreunui motiv pentru 

infirmarea Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare al societății 

Dinamo 1948 SA, înregistrat sub numărul 5372/21.09.2022., ci se rezumă să critice orice demers legal 

și oportun efectuat de către persoana care ce a propus planul, dar nepotrivit pentru calitatea lor de lipitori în cadrul societății Dinamo 1948 SA.”, potrivit playsport.ro

Dinamo a intrat în pauza competițională după victoria din campionat, 2-0 la Brașov, care o aduce la două puncte de locurile de play-off.

„Câinii" se vor reuni după prima săptămână din ianuarie 2023, au aproape o lună de pauză, cu toate că 

antrenorul Ovidiu Burcă și staff-ul său le-au trasat sarcini fotbaliștilor vizavi de pregătirea fizică după primele zece zile de vacanță. 

În perioada imediat următoare, mai ales după ce va sosi decizia instanței, marți, 13 decembrie, vizavi de 

acordul privind implementarea noului plan de reorganizare modificat, Ovidiu Burcă și conducerea 

clubului va stabili lista cu jucătorii care ar putea părăsi gruparea din „Ștefan cel Mare”, dar și cei ce vor întări echipa în perspectiva play-off-ului și promovării.

Dinamo renunță la Bogdan Gavrilă

Ceea ce este cert este că primul plecat e Bogdan Gavrilă, extrema dreaptă a „câinilor", primul transfer al verii 2022! „ , potrivit GSP.ro


Foto: Sport Pictures

Comentarii