Marius Niculae, lovit de ultrașii steliști înaintea derby-ului de la rugby

 ”Pentru a mai spera la play-off trebuia să câștigăm la Brașov și am făcut-o. Am dominat jocul cap-coadă și suntem fericiți că am reușit să punem în practică ce am lucrat la antrenamente. Din păcate avem «ancora» de la începutul sezonului, atunci când am pierdut cinci jocuri din șapte meciuri și de atunci ducem o muncă de recuperare. Mai avem trei finale de jucat anul viitor și vom pregăti aceste meciuri cu multă încredere.


Chiar dacă suntem pe locul 8, Dinamo vine tare din spate! Dacă începeam sezonul cu jocul de acum, eram în primele trei echipe din Liga a 2-a. Eu mă bucur că Dinamo începe să arate din ce în ce mai bine și îi facem pe suporteri fericiți. Victoria asta este și pentru ei. Pe mine chiar m-au impresionat fanii lui Dinamo. Până să vin la Dinamo aveam o percepție greșită și vă spun că la înfrângeri niciodată fanii nu ne-au certat. Mesajul galeriei a fost mereu să ținem capul sus și să luptăm mai departe. Nu sunt probleme financiare la Dinamo, noi suntem mulțumiți”, a spus Roșu.


Mijlocașul lui Dinamo a vorbit despre cele două faze care au dus la golurile victoriei ”câinilor roșii”: ”Penalty-ul din care am deschis noi scorul a venit după un fault clar al lui Fustar. Chiar nu am de ce să mint. La golul 2, mulțumesc lui Dumnezeu, am avut o execuție frumoasă, ”  a spus Iulian Roșu la liga2.prosport.ro


Un fan stelist a sărit la Marius Niculae. „A lovit cu cotul și a fugit”

 In lipsa rivalilor din peluză, printre țintele fanilor s-a găsit fostul atacant al „câinilor”, Marius Niculae. Învitat la ultima ediție a emisiunii „Dinamo 7/9”.

„Săgeată” a spus că, înaintea confruntării, a avut parte de un eveniment neplăcut, după ce a fost bruscat 

de un fan de-ai roș-albaștrilor. „Nu pot să bag toți suporterii în aceeași oală, fiecare galerie are și oi 

negre. Mi-a dat un băiat un cot… mi-a dat un cot, probabil a vrut să jucăm un fotbal și nu știa cum să 

facă. Era de la Steaua, bineînțeles. Am evitat. A dat cu cotul și a fugit, mă așteptam că, dacă tot a dat, să 

se întoarcă la mine, așa era bărbătește, dar…”, a dezvăluit fostul internațional în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9” de la PlaySport.ro.

Lucrurile astea nu-mi plac, nu ar trebui să existe în sport, mai ales că s-a întâmplat un incident neplăcut 

înainte de meci, când tot genul ăsta de suporter a agresat fizic un sportiv al clubului Dinamo, care era 

îmbrăcat cu însemnle Dinamo. Nu văd beneficiul acestor lucruri. Era un sportiv al clubului Dinamo, au 

fost reținute persoane, tocmai din acest motiv nu a fost lăsat accesul galeriei steliste pe stadion. Nu știu de 

la ce secție era, știu că era sportiv în cadrul clubului sportiv Dinamo. Lucrurile astea nu ar trebui să existe. Trebuie evitat așa ceva”, a declarat Marius Niculae.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii