Planul de reorganizare al lui Dinamo s-a amânat din nou. Vezi care este noul termen

 INTERVIU cu fotbalistul de la Dinamo care ține post

A fost un meci frumos pentru public, mai puțin pentru noi. Am avut 3-0, s-a terminat 3-3. Am dominat meciul categoric până la acel penalty. Am intrat la pauză cu 3-1 și ei cu încredere. Am încercat să ne protejăm puțin.  Din păcate, am luat gol din două centrări. A fost destul de greu și cu restul de cartonașe roșii. Uite că Dumnezeu ne-a mai dat o șansă cu penalty-ul, dar, din păcate, l-am ratat. Merg înainte, nu mai pot să fac nimic să schimb acum. Într-adevăr, a fost un meci cu de toate, publicului cred că i-a plăcut. A fost un mod destul de frumos să închei anul.

Ca să fiu realist, am venit în probe în vară la Dinamo. Erau domnii Iulian Mihăescu și Oneață antrenori. A venit domnul Burcă, m-am pregătit o lună de zile, mi s-a oferit contract și mi-am așteptat șansa. Mereu mi-am văzut de treaba mea. Nu consider că am realizat ceva. Sunt destul de echilibrat și nu mă 

hazardez să spun lucruri mari. Tot ce mi-am dorit a fost să am șansa de a intra în echipă. Dumnezeu mi-a oferit-o și vreau să mulțumesc staff-ului pentru încrederea pe care mi-a dat-o după cartonașul roșu. 

În ultimele luni, am intrat într-un proces de dezvoltare mentală. Din anumite discuții cu Mister, fiind psiholog, mi-a expus anumite puncte de vedere pe care ar trebui să mă focusez. Am încercat să le aplic. Nu consider că evenimentele individuale din timpul unui meci te definesc. Noi, ca echipă, ne-am 

dezvoltat foarte bine. Mie mi-a fost ușor să mă integrez într-o echipă care a început să joace foarte bine 

și să practice un fotbal foarte frumos, ofensiv, cu posesie, cum pregătim la antrenament, potrivit playsport.ro


Instanța a decis și ieri să amâne judecata în cazul planului de reorganizare de la Dinamo și a dat un nou termen pentru finalul săptămânii.

Încă o amânare în planul de reorganizare de la Dinamo

Tribunalul București a decis să amâne din nou decizia în privința planului de reorganizare al clubului Dinamo.

Judecătorii au hotărât să amâne pronunțarea în acest caz pentru marți, 13 decembrie, potrivit Fanatik 


Foto: Captură Digi Sport

Comentarii